Şimdi Ara

MSI ANAKART + AMD İŞLEMCİ alanlara PARA İADESİ FIRSATI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
4
Favori
20.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben deniz bonus kart ile satın aldım Enpara kart bilgilerimi girsem sorun olurmu acaba yoksa hangi kartla almış san o kart lamı dolar hesabı açıyoruz bu konuda bilgi sahibi olan yardım etsin lütfen ayın 16 sında 30 gün olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDLaX

Ben deniz bonus kart ile satın aldım Enpara kart bilgilerimi girsem sorun olurmu acaba yoksa hangi kartla almış san o kart lamı dolar hesabı açıyoruz bu konuda bilgi sahibi olan yardım etsin lütfen ayın 16 sında 30 gün olucak
    Ben de farklı banka hesabıyla bilgilerimi girdim ve kabul edildi.Ürünü satın aldığınız bankadan farklı banka geçerli. Dolar hesabı olmasına dikkat edin yeter.
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Eyvah hocam dolar hesabı yok ama yarın Enpara baş vurup açıcam dolar hesap

• quote:

Eyvah hocam dolar hesabı yok ama yarın Enpara baş vurup açıcam dolar hesap
    Ben de enparadan açtım hocam,2 dk falan sürüyor yanılmıyorsam hesabı açmak. Güle güle harcayın.
  • benim onaylandı mail geldi hocam yurtdışına iletmişler talebi ama alınacak kısmında 55 $ yerine 55 TRY yazıyor inşallah bi sakatlık çıkmaz sizde de öyle mi arkadaşlar :D
  • edlerbest1907 kullanıcısına yanıt
    Dolar hesabı açtın mı

• ReDLaX kullanıcısına yanıt
    Vardı zaten dolar hesabım onu girdim. Yazım hatası heralde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edlerbest1907

benim onaylandı mail geldi hocam yurtdışına iletmişler talebi ama alınacak kısmında 55 $ yerine 55 TRY yazıyor inşallah bi sakatlık çıkmaz sizde de öyle mi arkadaşlar :D
    dostum ben de onu yazmak için girdim.bende de 55 try yazıyor.
  • Arkadaşlar 1 haftayı geçti sanırım halen ücret iadesi geçmedi tarafıma
    Sizleri ortalama kaç gün beklettiler? Dolar düşsün diye mi bekliyorlar nedir anlamadım
  • Bizim de geçmedi hocam para hesaba. Sadece talebimizin onaylanıp merkeze iletildiğine dair e posta geldi

• @MSI Türkiye bakın ben vatan dan msi b450 gaming plus max ve Ryzen 5 3600 aldım 55 dolar verilmesi gerekiyor fakat baş vuranlar dolar değil tl olarak verdiklerini söylüyor lar ben daha baş vurmadım böyle bir şey kabul edilemez bu direk müşteri yi kandırmak ve haksız kazança girer bu vaat ederek bu ürünleri satıp birikmiş stok larınınız tuketiniz.
    Zaten anakart tın içinden çıkan 10+10 $ steam gift vermediniz ona bişi demedik.
    Bu sorunlar olduğunu bilseydim gider asus tuf gaming Pro alırdım kafam rahat olurdu en azından o anakart lar msı gibi işlemciye kafasına göre voltaj vermiyor

• quote:

@MSI Türkiye bakın ben vatan dan msi b450 gaming plus max ve Ryzen 5 3600 aldım 55 dolar verilmesi gerekiyor fakat baş vuranlar dolar değil tl olarak verdiklerini söylüyor lar ben daha baş vurmadım böyle bir şey kabul edilemez bu direk müşteri yi kandırmak ve haksız kazança girer bu vaat ederek bu ürünleri satıp birikmiş stok larınınız tuketiniz.
    Zaten anakart tın içinden çıkan 10+10 $ steam gift vermediniz ona bişi demedik.
    Bu sorunlar olduğunu bilseydim gider asus tuf gaming Pro alırdım kafam rahat olurdu en azından o anakart lar msı gibi işlemciye kafasına göre voltaj vermiyor
    Kime tl verilmiş hocam ? Site de tl gözükmesi hata bence. Her yerde dolar diyip tl göndericeklerini sanmıyorum. Hesaba paralar gelmeden ortalığı ayağa kaldırmanın anlamı yok. Gelince yanlışlık varsa gereken yerlere başvururuz olur biter. Biraz sakin olmakta fayda var. Steam gift olayı zaten bitmişti ona diyecek birşey yok bence. Kimsenin bitmiş kampanyaya laf etmesinin anlamı yok bence. Ha tabi msi kutulardan kağıtları toplayıp yanlış anlaşılmanın önüne geçebilirdi o ayrı konu.

• iadesi hesabına geçen var mı arkadaşlar bende bir hareketlilik yok kabul edileli 2 hafta oldu nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: usengecmuhendis

iadesi hesabına geçen var mı arkadaşlar bende bir hareketlilik yok kabul edileli 2 hafta oldu nerdeyse
    Bende de yok hocam. 1 ay içerisinde geçecek yazıyordu o yüzden pek üstelemedim.
  • Neden almanyada yaptiginiz kampanyalari burda yapmıyorsunuz turkler insan degilmi
    Rx 5700 gaming x 318 euro çogu alman sitesinde ve diger modellerde çok indirim yapmişsiniz bize gelince butun sitelerde 3700tl 3700tl 318 euro mu? Hadi diyelim vergisi var vergiyle bile 500 euroya kart satiyorsunuz 1 hafta oncede dolar 7 liraydı kartlar 2800 2700 civarindaydi bu yaptığıniz resmen saygisizlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 29 Nisan 2020; 12:29:18 >
  • 3 Nisanda başvurum onaylanmasına rağmen daha ücret gelmedi :) Pazar günü tam 1 ay olacak sanırım kimseye gelmemiş.
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt
    yine birileri coronayı bahane edecek hocam belli. şans ne zaman güldü ki anasını satayım bir kere de şöyle kampanyalar sıkıntısız olsun ya
  • edlerbest1907 kullanıcısına yanıt
    Dün mail atmıştım, 30 gün içinde diyor :)) hafta sonu hesaba dolar geliyormu bilmiyorum hocam. Yabancılar koronayı bahane edermi sanmıyorum :)

4 Mayıs Güncelleme MSI Tarafından Gelen Mail ;

***E-postan için teşekkürler.

Şu anda tarafımızda teknik bir hata yaşıyoruz, bu da ödülleri ödemede hafif bir gecikmeye neden oldu.

Lütfen gecikme ve bu durumun neden olabileceği aksaklıklar için özür dileriz.

Bu sorunu olabildiğince çabuk çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz.

Sabrınız için teşekkürler.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwachsend -- 4 Mayıs 2020; 11:9:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim de bugün tam bir ay oldu başvuruda bulunalı ancak herhangi bir ödeme yapılmadı. sizlerde durum nedir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.