Şimdi Ara

MSİ ANAKART ARIZASI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce de konu açmıştım. Yeni sistem toplamış 16 gb ve 3000 mhz ram almama rağmen 8 gb ve düşük mhzde çalışma sorunu yapmıştı. Ramden kaynaklı olduğunu düşünerek yeni ram aldım yine düzgün çalışmıyor. Anakart x470 gaming plus. Bugün garantiye vereceğim. Peki bu anakart arızalı ise onarıp mı verecekler yoksa yeni değişim mi yapacaklar? Ben 0 ürüne para verdim sonuçta. Tekrar 0 ürünle değişim olmasını istiyorum. Bu hakka sahip miyim?

• Doğrusu böyle bir hakkınız var mı bilmiyorum. Fakat zaten tamir edeceklerini de hiç sanmıyorum. Eğer bir arıza varsa değişim yaparlar yenisiyle.
    Size tavsiyem ramleri anakart kitapçığına bakarak uygun slotları bulmanız ve onlara takmanız. Genelde 2 ve 4 numaralı (soldan sağa) oluyor. Ayrıca bios update yapın. Ramlerin destek listesinde olup olmadığına bakın. Son olarak ram hız,cl,cas gibi tüm değerlerini elle girerek deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Hocam 15 gün ramden zannederek vakit kaybettik. Bu ssefer Msi test edilen Xpg ram aldım. Dün taktık. 3000 mhz yerine 2667 ve 16 yerine 8 gb gördü. Overclock yaptık yemedi. Mesela tek rami 2. slota takınca hiç görüntü gelmiyor. Normalde 2 ve 4'e takılması gerek. 3 ve 4'e takınca çalışıyor 16 görüyor ama kararlı değil sapıtıyor. Sistem uyarı veriyor 2 ve 4'e tak diye.
  • Bugün verdim servise değişim istedim. Sonuçta 0 ürüne o parayı verdim ben. Bana arızalı ürünü onarıp verirlerse kabul etmeme hakkım var diye biliyorum. Yeni ürün istemem hakkım değil mi?
  • Msı servis point malzeme bekliyor diye kayıt güncellemiş. Yok mu şu işi bilen biri? İlla bu ürünü mü onarıp almam gerekiyor yoksa 0 yeni ürün alma hakkım var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.