Şimdi Ara

msi anakart düşük kulaklık sesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aynı mesajı anakart bölümüne açmıştım ama cevap alamadım buraya da kopyalıyorum.

anakartı(msi z170a gaming m3) aldığım geçen seneden beri kulaklık ile aldığım ses seviyesi en yüksek volume'da bile yeterli gelmiyor. kulaklığım Audio-Technica ATH-M50x özelliklerine baktığımda empedansı 38 ohm ve normalde anakartımın çok rahatlıkla beslemesi lazım. msi'a göre 600ohm'a kadar rahatlıkla besliyor kulaklıkları.

driverları kaldırdım tekrar kurdum.kulaklığı anakartın önerdiği şekilde kırmızı jack'e bağlı. ses ayarlarında varsayılan biçimi 24bit 192khz müzikler dinlediğim için "24bit 192000hz(stüdyo kalitesi)"nde tutuyorum. sorunun kaynağını çözebilmiş değilim.

eski anakartımda arka jack'e kulaklık bağladığımda bana aygıtı seçmem için sayfa gösterirdi "hoparlör,kulaklık vb" gibi kulaklık seçtiğimde ses istediğim seviyede olurdu. ama msi ile birlikte kulaklık da taksam hoparlör de taksam öyle bir ekran çıkmıyor ve kulaklığı da hoparlör olarak görüyor.

yardımcı olabilecek olan var mı? ayrıca kaliteli bir ses kartı alsam veya kulaklık amfisi alsam sorun çözülür mü?

ses sistemiyle kullandığımda bir sorunum yok fakat. 50 kademesi olan edifier sistemimde 20'yi geçince kapı pencere titremeye başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 24 Ağustos 2017; 23:46:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fanı çok ses çıkarıyor...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.