Şimdi Ara

MSI ANAKART MI? ASLAAAAA!!!!!!!..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neutumn,

-Sen bu konu icerisindeki tüm mesajları okudun mu?

-Sen bu konudaki tüm mesajları okuduysan Türkçe biliyor musun?

-Sen bu Türkçe bildiğiné ve konu içerisindeki tüm mesajları okuduğun eminsen neden bu mesajı yazıyorsun? Bu soruların anlamsizliginin farkında değil misin?

-Bu soruların anlamsizliginin farkında isen bence sen bunu kasıtlı yapıyorsun.

-Bunu kasıtlı yapiyorsan sen normal olamazsın.

-Burada tek büyütülen şey senin egon olabilir...

😎😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARISKON06

Neutumn,

-Sen bu konu icerisindeki tüm mesajları okudun mu?

-Sen bu konudaki tüm mesajları okuduysan Türkçe biliyor musun?

-Sen bu Türkçe bildiğiné ve konu içerisindeki tüm mesajları okuduğun eminsen neden bu mesajı yazıyorsun? Bu soruların anlamsizliginin farkında değil misin?

-Bu soruların anlamsizliginin farkında isen bence sen bunu kasıtlı yapıyorsun.

-Bunu kasıtlı yapiyorsan sen normal olamazsın.

-Burada tek büyütülen şey senin egon olabilir...

😎😎

Hepsini okudum, anlamadığın kanaatine vardım, yardımcı olmaya çalıştım. Artık anlamadığını değil, hiçbir zaman anlamayacağını düşünüyorum. Bir daha bir şey satın almaman geri kalan hayatın için çok iyi seçim olacaktır. Hoşça kal.

• Reflex sadece işlemciyi değil ekran kartı ve ramleri de gönderdim ki sonradan problem olmasın. Örneğin anakart çalışmazsa bizde çalışıyordu sizin diğer ekipmanlar problemli demesinler diye. Ama ne yazık ki beklenen olmadı...

• Neutumn mesajin yardım etmekten ve anlamaya çalışmaktan çok ukalaca ve suçlayan ifadelerle dolu. Bundan sonra yapacağım alışverişlere yorum yapmak zorunda değilsin. 'İyi niyetin' için teşekkür ederim.

ÖNEMLİ NOT: Arkadaslar bazılarınız ısrarla anlamak istemese de, ben satıcı firmanın ve uretici firmanın Türkiye temsilcisinin talimatlarına göre hareket ettim. 'Yapılması' gerekeni yaptım. Bunun doğrusu yanlışı yok. Yanlış bir şey varsa da beni yönlendiren kisilerin/kurumların hatasıdir.

Pinleri büyütec ile düzeltmek veya BİOS Update alicinin yapmasi gereken işlemlerden değildir! Bazı genç ve cevval arkadaslar bunları yapabiliyor olmalarından dolayı bunu doğru zannediyor.Ancak bu işlemlerin kullanıcılar tarafından yapılması doğru değildir. Kurumsal firmalarin buna bir çözüm bulması gerekir. Doğru olan budur...

Saygılarımla ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARISKON06 -- 6 Haziran 2017; 7:47:27 >
  • Arkadaşlar,

Son tahlilde 3ncü kez işlemci ve anakartı hepsiburada.com'a geri gönderdim. Teslim aldıklarının üzerinden 8 gün geçmesine rağmen hala para iadesi söz konusu değil. Bana 3 Temmuz'a kadar yasal süreç olduğunu ve beklemem gerektiğini söylüyorlar. TÜketici hakem heyetine gittim, onlar bile başıma gelenlere şaşırdı. İş artık onlarda.

Daha önce söylemiş olduğum gibi, online alışverişlerde, hele ki hepsiburada.com gibi bir sitede kesinlikle benim gibi saflık yapıp arızalı ürün olduğunu belirtmeyin. Direk üründen memnun kalmadım diye iade edin, sorun yaşamazsınız.

Saygılarımla,
  • Arkadaş bu nasıl iştir?

Aklı başında diye lanse edilen inventustan bu sefer sipariş ettim anakartı, bugün yola çıkacak diye beklerken siparişi iptal etmiştler.

Gizli güçler benim bu bilgisayarı toplamama engel mi oluyor nedir?

H110M BIOS UPDATE yapılmış bir anakart alamayacak mıyım ben yahu?
  • Skylake mimarili bi anakarta bios guncellemesi yapmadan Kaby-Lake islemci takarsan bi zahmet boyle problem yasa. 200 TLye aldigin anakart icin Firmanin adini kirletmen cok gereksiz bisey. 200TL para degil demiyorum H110m eski bir chipset cogu h110m anakart bios guncellemesi yapmadan Kaby-Lake tanimaz.
  • sevgili yavrucuğum 200TL hiç kazandın mı sen bakayım? 200TL için değil de 2.000 TL ya da 20.000 TL olunca mı aldığımız ürünler bazı haklara sahip oluyoruz biz?

hadi canım sen konuyu baştan oku anla sonra annenden harçlık al da sakız alırsın bakkaldan...
  • Arkadaşlar,

En nihayet kurulumu 2 ay geciken bilgisayarımdan yazıyorum. İncehesap.com'dan alınan işlemci ve N11-Tekramarketten alınan BIOS updateli anakart ile demek ki yapılabiliyormuş...

Dün öğleden sonra inventus anakart siparişimi iptal edince N11 üzerinden Tekramarkete geçtim siparişi. BIOS Update yapılmış, cillop gibi gönderdiler kartı, 2 saat içerisinde de kargoya verdiler. Hatta üstüne etiket yapıştırmışlar update yapılı diye. Kutuyu açarken endişeliydim kartın bir tarafına kodular mı diye, Walla hepsiburadadan gelenden daha süper paketti. Değme adam anlamaz o ürüne BIOS atıldığını, muhteşem paketleme.

BIOS update yapıldığına dair tek ibare ilk açılışta verdiği işlemci değişti hatasıydı, her şey mükemmel. Şimdi 'İşlemcinin pinlerini düzelteceksin, BIOS Update kendin yapacaksın, 200TL'lik anakart için laf ediyorsun' falan diye konuşan arkadaşlara gelsin bu hizmet.

İsteyince on numara hizmet verilebiliyormuş demek ki.

Saygılarımla,

• 2007 de topladığım bilgisayardaki anakart Msı idi.10 sene olmuş kardeşimde hala sorunsuz çalışıyor.Biraz şans işi olsa gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün belli bir noktaya kadar şans işi, katılıyorum. Ama alınan hizmetin kalitesi kesinlikle şans işi olmamalı, bir standart olmalı.

Saygılar,
  • İşte süper hizmet kalitesi, işte hepsiburada.

Ürünleri ilk teslim almam da dahil 3 kez geri gönderdim, hepsinde de arızalı olduğu raporu var. Utanmadan adamlar aradan 2 ay geçtikten ve ben ürünleri (işini doğru düzgün yapan) başka sitelerden tedarik ettikten ve nihayet bilgisayarıma kavuştuktan sonra, 4ncü kez geri kargo yapmışlar. Hangi şirket 4 kez ürünü tamir edildi diye gönderir, Allah aşkına bana söyleyin? İsteseniz yapmazlar şunu.

Defalarca ürünleri artık istemediğimi belirtmeme ve paramı geri istememe rağmen adamlar resmen benimle inatlaşmayı tercih ediyorlar.

İnşallah Tüketici Hakem Heyeti sayesinde paramı geri alırım da onu da buradan paylaşırım...

Saygılarımla,
  • Değerli Arkadaşlar,

İnsanın haklı olduğunun tescil edilmesi ne kadar mutluluk verici bir duygu size anlatamam.

Bu online alışveriş sitelerinden korkmayın, ısrarla konuyu takip edin ve paranıza sahip çıkın.

MSI ANAKART MI? ASLAAAAA!!!!!!!.....

Saygılar,
  • quote:

Değerli Arkadaşlar,

İnsanın haklı olduğunun tescil edilmesi ne kadar mutluluk verici bir duygu size anlatamam.

Bu online alışveriş sitelerinden korkmayın, ısrarla konuyu takip edin ve paranıza sahip çıkın.

Saygılar,

Arkadaşım Öncelikle Geçmiş olsun Özellikle yeni sıfır alınan sistemlerde bu gibi hatalar zinciri ile karşılaşman ve soruna yaklaşım oranının (Çözüm adına) yerlerde sürünmesi gerçekten düşündürücü hakem heyeti kararı biraz geç çıkıyor ama yaptırım konusunda işlevi çok iyi durumda geçmiş olsun;Daha fazla yazacağım Ancak yeterli zannedersem alana ! Utanmasalar Niye Paranla rezil kepaze oldun onun hesabını soracak millet enteresan;Neyse yeni sisteminizi sorunsuz kullanmanız dileğiyle....

• Bu arada işini kusursuz yapan İncehesap ve n11 e de teşekkürler. .. sayelerinde sistemi siparişi verdikten 2 gün sonra toplayabildim. Demek ki istenince, hakkini vererek yapinca oluyormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servispoint çakallarıyla çalışan hiçbir ürün almayın.

ZOTAC'da bunlarla çalışıyor mesela.
  • quote:

Değerli Arkadaşlar,

Saygılar,

Geçmiş olsun. Hakkını arayıp istediğin sonuca ulaşmana sevindim. Beni şaşırtan, seni anlamadan suç sendeymiş gibi yorum yazılması.

• HEPSİBURADA Bu sefer de mahkeme kararına rağmen paramı iade etmiyor. Gerekçe olarak da ürünleri iade almadığını iddia ediyor. Walla nasıl bulaştım böyle bir işe bilmiyorum. Adamlar otomatiğe bağlamışlar kargoyu geri alıp hemen gönderiyorlar, yaklaşık 10 kere kargo yaptılar ürünleri. Ürünleri kargodan alsam zaten bu kadar yüklemeye çöpe dönmüş olacak bende patlayacak, almıyorum bu sefer de ürünler bizde değil diye para ödemiyorlar. Bu nasıl bir zihniyet, nasıl bir firmadır Allah aşkına? Bana acımıyorlar, kendilerine acımıyorlar, mallarına acımıyorlar, verdikleri kargo parasına acımıyorlar...

Walla ürünleri aldığım güne lanet ettirdiler; ayıptır, yazıktır, günahtır. Şimdi kesinlikle bilgisayar indirimine kanmıyorum, gidiyorum bütün ihtiyaçlarımı n11 ile incehesaptan görüyorum. Zaten KDV indirimi dedikleri şey düşük fiyatlı ürünlerde kargo parasına denk geliyor. Bir arkadaşın dediği gibi zorunlu kalmadıkça bunlardan çöp bile almam artık...

• Evet Arkadaşlar,

Nihayet 24 Nisan'dan itibaren süren mücadelem sonuçlandı ve paramı iade alabildim.

Evet çok sancılı, sinir bozucu ve yıpratıcı bir süreçti ve evet 400 TL için bu kadar uğraşmaya değer miydi?

Kesinlikle son kuruşuna kadar değerdi, haklı olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Hepinize tavsiyem 1 TL için bile aynı uğraşı verirseniz bu firmaların bu şekilde haksızlık yapmasının önüne bir gün elbet geçeceğiz. Şu anda sadece zararımızı tazmin edebilirken ileride belki bizlere yaşattıklarını da tazmin edebilecek duruma geleceğiz. Aklı başında herkesi bu tarz hareketleri yapan firmalara karşı mücadele etmeye davet ediyorum.

Saygılar,
  • BARISKON06 B kullanıcısına yanıt
    Şansla kısmetle kaderle inşallah maşallah bismillah ve üfürükle falan ilgisi yoktur hocam. Kalite kontrol diye birşey vardır. MSI o kadar dandik bir anakart markası ki, kutudan bile arızalı çıkabilir. Doğru düzgün hiçbir markanın hiçbir anakartı kutudan arızalı çıkmaz. Kutudan arızalı çıkan tek anakart bugüne kadar ne idüğü belirsiz Esonic markasında yaşadım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.