Şimdi Ara

MSI ANAKART MI? ASLAAAAA!!!!!!!..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BARISKON06

Kıymetli Arkadaşlar,

Elbette ki her komponent arızalı, hasarlı çıkabilir. Ancak unutmamanız gereken bir-iki konuyu hatırlatmak isterim.

Birincisi ateş düştüğü yeri yakıyor, 2000TL para ver, 50 gün geçsin hala ürünü kullanama? Empati? MSI savunucuları sevgili arkadaşlar, madem öyle gönderin bana bir anakartınızı da bendekini de siz alın, siz uğraşın bakalım?

İkincisi de firmaların ürünlerinin arkasında durması, burada elbette 1000'de 1 üründe bu tarz sıkıntı meydana geliyor olabilir ancak 50 gün geçip 2 kez servise gönderilmiş anakartın hala arızalı şekilde teslim edilmesi? Bütün bunların yanında pinleri lehimliyorum diye işlemciyi yakmak? Bu mudur büyük firma olmak? Bu tavırları savunan müşterilere ne demeli? Gönderin arkadaşlar anakartınızı bana da bir değiştirelim bakalım belki sizin sinirleriniz daha kuvvetlidir?
    1000 de 1 bile öyle bir problem olmaz. Seni kandırıyorlar. 1000 de 1 öyle bir problem çıksa hergün belki 100 - 200 kişi internete yazar.. markanın imajı mahvolur zaten. bu ürünler dünyada kaçbin satıyor günde.. 10.000 de belki 100.000 de 1 çıkar ama onun bile çıkmaması gerekir. Üretilen her anakart üretildikten sonra çalışıyor mu diye kontrol edilir.. Fakat Kalitesiz ürünler üreten, düzgün kontrol etmeden kutuya sokan, sorumsuz ve dandik firmaların anakartları ve başka şeyleri belki 10.000 de 1 kutudan arızalı çıkabilir. Öyle bir durumu Gigabyte ve Asus da yaşamazsınız... belki anakart kullanılmış olur yeniden kutuya sokulmuş olur falan öyle olur ama kutudan bozuk çıkan sıfır ürün olmaz böyle birşey imkansıza yakın yani eğer firma doğru düzgün üretim yapıyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Hitler 88 -- 20 Nisan 2020; 8:20:46 >

• Tam 9 yıldır MSI 990 XA-GD55 anakartı kullanıyorum. 9 koca yıl. herhangi bir problemi yoktu bu zamana kadar. Ama artık oyunlarda kuzey köprüsü sanırım aşırı ısındığı için sistem reset atıyor. Oyun oynamadığım zamanlarda hala stabil ve sorunsuz. 9 yıl önce çok iyi bir karar vermişim.
  • bergun76 B kullanıcısına yanıt
    Macun degisim ve fan ile o sorun da çözülür. isiya göre fan çalişir Yada manuel kapatip açarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

Macun degisim ve fan ile o sorun da çözülür. isiya göre fan çalişir Yada manuel kapatip açarsin.
    İşlemcimde extra fan var. dediğim gibi birkaç dakika oyun oynayıp çıktığımda işlemci 55 derecelerde GPU 75 derecede TMPIN1 137 derece gösteriyordu. Sanırım sebep bu.. Kuzey köprüsü için extra bir soğutucu mu öneriyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bergun76 -- 25 Nisan 2020; 12:5:28 >
  • bergun76 B kullanıcısına yanıt
    Evet. Macun degisimi de yap ama mutlaka. Kuzey koprusune fan +macun sanirim sorunu çözer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.