Şimdi Ara

Msı Apache Pro GE60 2PE-495XTR Bulamıyorum..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Msı Apache Pro GE60 2PE-495XTR almak istiyorum fakat internetten nereye baktıysam stoklarında bulunmuyor. Satış yapan bir yer bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

• Valla internette yoksa hiç bulamazsın bence. Arayıp bilgi alabilirsin, ya da muadil model bak. Şimdi her yere yeni GE62'ler gelmiş 900 ekran kartlı. Fiyatlar da yine pahalanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

Valla internette yoksa hiç bulamazsın bence. Arayıp bilgi alabilirsin, ya da muadil model bak. Şimdi her yere yeni GE62'ler gelmiş 900 ekran kartlı. Fiyatlar da yine pahalanmış.

Aradım bu modelin Türkiye de satışları bitti dendi. Gtx850m dense 860m li almak istiyordum ama dediğin GE62 ler var onlarda 5000 lira üzeri ben 3500-4000 civarı düşünüyorum. MSI GE60 Apache 2PC-811TR 'da karar verdim mecburen.
  • EBRAR BİLGİSAYARDAN AL BEN 3-4 AY OLDU ÇOK MENUNUM aklında bişey varsa sor
  • ama baktım stokta yok diyor
  • malesef ki ne ebrar da istanbul bilişim ne vatan bulamadım nereye baktıysam
  • quote:

Orijinalden alıntı: casmelank

Arkadaşlar Msı Apache Pro GE60 2PE-495XTR almak istiyorum fakat internetten nereye baktıysam stoklarında bulunmuyor. Satış yapan bir yer bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

muadil bu ürün var
    http://www.sadecenotebook.com/msi-ge60-2pe-494tr-gtx860m-pmu400323
  • Hocam ilgin için saolasın ama 4000 liranın üzerine çıkmak istemiyorum malesef.
  • dolar pahalı kardeşim ondan birincisi yukardaki linkten alma stoğu bekleben 3.400 aldım bu bilgisayarı çok ama çok memnunum süper ötesi bişey tam bir karizma bilgisayar
  • Benzer modelli bir ürün alabilirsiniz tabi yine kendi kararınızdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.