Şimdi Ara

Msi apache vs Monster Abra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu iki bilgisayar arasinda kaldim. Monster 4. Nesil i7 kullaniyorken msi da 4. Nesil i5 mevcut. Yine monster 860 m ile ondeyken msi da 850 m mevcut. Fakat multimedia olarak msi in ustunlugu bulunuyor. Steelseries klavye daha iyi hoparlor ve ekran paneli var. Bu donanim farklari(msi tercih edersem) cok pisman eder mi? 2 haftadir bilgisayar alamiyorum bu kararsizlik yuzunden lutfen yardim edin. Tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Msi pisman etmez bende msi aldim gelmesini bekliyorum bana monster dan daha cekici geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle kullanım amacın oyunsa i5 ve i7nin oyununa etki etmiyceğini söyliyim ona göre karar ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesWeKhan

Merhaba arkadaşlar. Bu iki bilgisayar arasinda kaldim. Monster 4. Nesil i7 kullaniyorken msi da 4. Nesil i5 mevcut. Yine monster 860 m ile ondeyken msi da 850 m mevcut. Fakat multimedia olarak msi in ustunlugu bulunuyor. Steelseries klavye daha iyi hoparlor ve ekran paneli var. Bu donanim farklari(msi tercih edersem) cok pisman eder mi? 2 haftadir bilgisayar alamiyorum bu kararsizlik yuzunden lutfen yardim edin. Tesekkurler..

Suan kim sorsa monster derim cunku daha uzun omurlu ikisindede problem yasamazsin ama yinede monster.
    İyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laminon

Msi pisman etmez bende msi aldim gelmesini bekliyorum bana monster dan daha cekici geliyor

İşlemci olarak hangisi var seninkisinde?
  • Monster derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesWeKhan

quote:

Orijinalden alıntı: Laminon

Msi pisman etmez bende msi aldim gelmesini bekliyorum bana monster dan daha cekici geliyor

İşlemci olarak hangisi var seninkisinde?

I7 4710 HQ var benimkinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.