Şimdi Ara

Msi b150 gaming m3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar msi b150 gaming m3 anakart alacağım ama bir sorum var bu anakart steelseries harici bilesenlerini destekliyor şimdi ben bu anakarta razer corsair logitech vs. Takamiyacakmiyim takacaksam performansi mi düşük olacak ona göre üst düzey klavye mouse kulaklik alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Uppp

• FaZe Rain kullanıcısına yanıt
    Yok dostum marka fark etmez harici bileşene bağlı nekadar iyiyse okadar performansı iyi olur.

• FaZe Rain kullanıcısına yanıt
    Hicbir fark olmaz hepsi birer satis politikasidir :)

• Sağolun Hocalarım teşekkür ederim hepinize

• quote:

Orijinalden alıntı: FaZe Rain

Arkadaşlar msi b150 gaming m3 anakart alacağım ama bir sorum var bu anakart steelseries harici bilesenlerini destekliyor şimdi ben bu anakarta razer corsair logitech vs. Takamiyacakmiyim takacaksam performansi mi düşük olacak ona göre üst düzey klavye mouse kulaklik alacağım

steel series diyorki benim ürünlerim kaliteli ve msi bu anakartiyla benim kaliteli ürünlerimin üstesinden gelebiliyor. onun içinde bir sertifika vermiş. yani stellseries gibi diğer kaliteli ürünlerinden üstesiden gelebilecek bir anakart olduğunu söylüyor. sıkıntı yok. yanlış anlamışsın okuduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

quote:

Orijinalden alıntı: FaZe Rain

Arkadaşlar msi b150 gaming m3 anakart alacağım ama bir sorum var bu anakart steelseries harici bilesenlerini destekliyor şimdi ben bu anakarta razer corsair logitech vs. Takamiyacakmiyim takacaksam performansi mi düşük olacak ona göre üst düzey klavye mouse kulaklik alacağım

steel series diyorki benim ürünlerim kaliteli ve msi bu anakartiyla benim kaliteli ürünlerimin üstesinden gelebiliyor. onun içinde bir sertifika vermiş. yani stellseries gibi diğer kaliteli ürünlerinden üstesiden gelebilecek bir anakart olduğunu söylüyor. sıkıntı yok. yanlış anlamışsın okuduğunu.

Tamam hocam teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.