Şimdi Ara

Msi B150M Bazooka ile savaşıyorum. USB sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni kurduğum sistemde yer alan anakart
    Msi B150M Bazooka ile ilgili bir problem yaşıyorum.
    Windows 7 ( orj. )kurdum. en güncel driver'ları yükledim. Sistem sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat ne zaman kullandığım 3 tane harici disk'i ( 2tb ) pc ye bağladığımda açılışta windows recovery seçenekleri ve normal başlat seçenekleri çıkıyor , normal başlat dediğinde ise pc bios'a geri dönüyor. Üstteki kurtarma seçeneklerine girdiğimde kullandığım usb mouse ve klavye iptal olduğu için ekranda ilerleyemiyorum.
    Bios'u update ettim. ( son versiyona update ettim ) Legacy usb / boot disk sıralama / usb harici enabled disabled seçeneklerindeki bütün alternatifleri denedim. Değişen bir şey olmadı.
    İşin en garip tarafı harici harddiskler bios'ta görünmüyor.
    600W fazlasıyla yeterli güç kaynağı var. Sizce burada donanımsal bir arıza mı var. ? Yoksa çözümü çok basit bir problem mi? Bu problem windows üzerinden halledilebilir mi ?Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motionremotion -- 8 Şubat 2016; 17:47:45 >

• motionremotion kullanıcısına yanıt
    Dahili diskinden daha büyük bir hafızaya sahip harici disk taktığında bazı bioslar onu ana disk gibi düşünebiliyor bir sorun yok güncelleme gelir yakında benim eski laptopta vardı aynı sorun.
  • berkcano B kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle tahmin ediyorum ama bios'ta diskleri göremiyorum sanki farklı bir problem var gibi. Umarım yeni güncelleme gelir.
  • usb legacy support bölümünden disable seçeneğini seçtiğimi sanıyordum. enable durumdaymış. benim dikkatsizliğim arkadaşlar.

çözüm ---> bios > usb confg. > legacy support > disable
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.