Merhaba,
Yoğun bir şekilde Photoshop ve Premier kullanıyorum. Bu tip içerik üretim işlerinde NVIDIA kartlarının daha iyi olduğu konusunda sanırım herkes hemfikir. Ama bazı forumlarda 6700 XT ile Photoshop'un iyi çalıştığı ile ilgili yazılar gördüm. Hatta yeni nesil 7800 XT - 7900 XT gibi kartların video edit konusunda ( DaVinci Resolve ) başarılı olduğu yazıyor. Ben 4060 Ti - 16 GB'ya da 4070 - 12 GB arasında kalmıştım ama kafa karışıklığını şurada yaşıyorum. Şu an 4060 Ti 16 GB anlamsızca pahalı bir kart. ( Bence max 14 - 15 bin arasında olmalı ) 4070 iyi bir kart gibi dursa da muadili 7800XT'nin fiyatı çok iyi görünüyor. En güzel tarafı 16 GB olması. İleride render işlerinde yüksek VRAM ihtiyacım olabilir. AMD kartlarıyla içerik üretim deneyimi yaşayan arkadaşlardan fikir almak için bu başlığı açtım. Gerçekten AMD bu işler için bir pişmanlık yaratır mı? Bu bilgi yanlış bir bilgi mi ? Ya da 6000 serisinin ilk zamanlarındaki problemlerin zamanla azalması gibi 7000 serisinde de böyle üretim programları için destek artar mı? Çünkü Sapphire Pulse 7800XT 17 bin TL ve gayet güçlü özelliklere sahip. Çok kararsızım. 7800 XT alıp şansımı denemek istiyorum ama koşa koşa nvidia'ya döner miyim acaba.
Herkese merhaba
One X cihazım bozulunca Series S satın aldık. One X fena sayılmayacak bir ses sistemine optik bağlantı ile bağlıydı. Series S te optik bağlantı olmadığını görünce ufak bir şok yaşadık :) Oyun monitörü kullanıyorum. HDMI üzerinden sesi alıyorum ama monitörün ses çıkışı çok başarılı değil. Hatta çok zayıf. Bir süredir araştırıyorum. Herhangi bir sonuca ulaşamadım. Series S ten hdmi haricinde kaliteli ses çıkışı almak mümkün mü ? USB / Bluetooth / vb. deneyen kullanan arkadaşlar var mı ?
Merhaba arkadaşlar, bir süredir araştırdığım bir konu var. Tek bir kablosuz kulaklık ile dilediğim zaman xbox'a ve dilediğim zaman pc'ye geçiş yapmam, herhangi bir aparat takıp çıkarmadan mümkün müdür ?
XBOX ONE - Online Altyapı
|
Msi B150M Bazooka ile savaşıyorum. USB sorunları
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 55
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.905 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun