Şimdi Ara

MSI B350M GAMING PRO ve AMD Ryzen 5 1600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI B350M GAMING PRO ve AMD Ryzen 5 1600
    12.05.2017 tarihinde sinerji.gen.tr'den alınmıştır. Kutu, kutu içeriği, fatura tamdır. Ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum. Beraber 1100 lira. Osmaniye içi elden diğer iller önce havale sonra kargo şeklinde satabilirim. Komisyonu ödemek kaydı ile sahibinden get açabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Osmaniye, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm atıldı
  • Mesajlara giremiyorum 2 gündür sorun düzeldiğinde dönüş yapacağım mesaj atanlara.MSI B350M GAMING PRO ve AMD Ryzen 5 1600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAuS -- 12 Aralık 2018; 9:15:42 >

• Gelen mesajlar cevaplandı. Anakart üzerinde gelen plastikler malesef yok. Sinerji montajı kendi yaptığı için göndermemiş.

• pm attık cevap yok güzel kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen pmler cevaplandı.

• fiyat takip
  • ürün tarafımdan alınmak suretiyle anlaşılmıştır. Naim bey burada aracı satıcı olmaktadır ki burada sorun yok, ürün sahibi öğrenci bir arkadaşımız olduğunu öğrendim.

1100 TL ye belirtilen fiyattan 1 tl bile pazarlık yapılmadan tarafıma sadece kargo ikramı yaparak gönderebilirmisiniz dedim, tamam dedi kargoyu karşılarız şeklinde anlaştık .

Ürün 1 gün içerisinde tarafıma ulaştı,
    ürün elime tertemiz ve sağlam şekilde ulaştı paketlemede sorun yoktu.
    Öğrenci arkadaş ile telefonda biraz muhabbet ederken daha önce forumda 750 TL ye acil ihtiyacı olduğu için sattığını belirti fakat satılmadığını üstüne üyelerin pazarlık yaptıklarını belirtti. Bende dh üyesi olarak inanamadım 750 tl ye kimse pazarlık yapmaz diye düşündüm hatta 50-100 tl fazla verip ben alayım diye ayırtanlarda olur diye düşünmüştüm. Çünkü kendimden biliyorum GSYNC li ekranımı satarken 50 tl fazla vericem bana ayırt diyen olmuştu. Neyse kendimi aptal gibi hissettiğim için 30 tl daha indirim talep ettim. Bu benim obsesif olmam ile alakalı yoksa 30 tl ye ihtiyacım yoktu.
    Bu yüzden iki arkadaşında morali bozuldu bana cephe aldılar sanırım.

gelişmelere devam :

Ürünleri işten geldiğimden itibaren denemeye başladım, fakat görüntü alamadım.
    Ya anakartta arıza olduğunu yada benim parçalarımdan birisinden sorun olduğunu düşündüm. denemeye devam ettim netice alamadım. sonra kendi anakart ve işlemcim de denedim. Yine görüntü alamadım sanırım güç kaynağım arızalandı dedim ama daha düne kadar rx 580 i stres testlerinde 30 dakika sürebiliyordu rahat rahat.

naim beyi aradım konuştuk ben görüntü alamıyorum dedim. Naim bey en baştan bir sorun yaşarsanız iade alırım merak etmeyin demişti. Ben dedim iade etmek istiyorum ya bende ya anakartta bir sorun var dedim.

Kargo ücretini yarı yarıya yapalım dedim, siz görüntü alsanız da almasanızda. ortada suçlu yok dedim.
    Burayı açıyorum : bana zaten ikram edilenden bahsetmiyorum . Benim alıcı ödemeli gönderdiğim kargodan bahsediyorum. Yani naim beyin cebinden 20 tl çıkacaksa her halükarda yarısını 10 tl sini ben ödeyeceğimi belirtiyorum.
    Çünkü ben emin değildim anakartta mı sorun yoksa bendeki ekipmanlardamı.

Ben bu cümleye sinirlendim sinirimi belli ettim , artık maldan bana hayır gelmeyeceğinden emindim.
    Kendisi bana türkçe anlamıyormusun gibi laubali bir şekilde cümle kurmuştur. Bu arada naim bey öğretmenlik yapıyor.

Dedim ben bu uslübünüze çok kırıldım sinirlendim bozuldum. Yok yanlış anladınız siz beni özür dilerim vs dedi.

Netice olarak anlaşmış olduğumuz alışveriş için ikram edilen 17 TL kargo parası + benim görüntü alamadığım için bana geldiği gibi paketleyip gönderdiğim kargo için de 20 tl totalde 37 TL yi benim gönderdiğim paradan kesinti yaparak an itibari ile hesabıma yatırmıştır.

Telefondaki konuşmamızda sürekli naim bey hak hukuktan bahsetmektedir. Bu tarz konuşmalar benim moralimi bozup modumu düşürüyor. Lanet olsun diyorsunuz ürünler bedava da gelse almak istemiyorsunuz.

Tekrar ediyorum ben görüntü alamadım 3-4 saat uğraştım. EZ DEBUG ledleri yanıp sönüyordu bir ara 3. led yandı bir ara 1.2 yandı. bios pilini çıkardım ettim 3 saat uğraştım.

Naim bey şunu hesaba katmıyor hep kendisini mağdur sanıyor ürünümü satamadım sizin yüzünüzden bekliyor gibi. Aslında bende mağdurum görüntü alamamış durumdayım ve cuma kargo yaptım daha pazartesi eline ulaştı osmaniyeye. 1 Hafta kaybettim. Naim beye göre ben mağdur değilim kendisi mağdur.

Alacak olan arkadaşların bilgisine söyleyeceklerim bunlar.
    Herkese mutlu forumlar dilerim. Konuyla ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceRulez -- 25 Aralık 2018; 22:4:12 >

• Olaylar Osman beyin söylediği gibidir fakat çok ufak eksik kısımlar mevcuttur. Gönderdiğim mesajı okumadığını çalıştığı için görmediğini belirtmiş, halbuki telefonda kendisine durumu anlattım 20 dk muhabbet ettik. Sağlam olarak ürünü gönderdim sağlam olarak aldım. Osman beyin psu arızalıymış bugün arayınca belirtti durumu. Sıkıntı bizden kaynaklı olmadığı için ödediğimiz kargo ücretlerini kestim. Eklediğim resimde de mevcuttur.

• ByAuS B kullanıcısına yanıt
    Görüntü alamazsanız da, yani bu sizin ürününüzden kaynaklı da olsa diyorum.
    yaklaşımıma iyi bakın. Ortada suçlu yok olur böyle şeyler demek istiyorum siz suçlu arıyorsunuz.

Kargo 19 TL tutuyorsa. 10 TL sini benden kesin diyorum. Yaklaşımıma iyi bakın.

Siz daha ilk anlaşmamızdaki kargo ikramınıda benden kestiniz.
    Benim lafım 20 TL yi kestiğinize değil ki onu kabul etmiştim zaten son konuşmamızda.

Siz ikram edilen kargoyuda kesiyorsunuz bu etik olarak kesilmez anlaşma anlaşmadır.

Bu arada kullandığım psu overclocklu rx 580 i 45 dakika yük altında sürmüştür uzun süredir de sorunsuz kullandım. Ben başka bir sorun olduğunu düşünmekteyim emin olamadığım için dile getirmedim.

not : naim bey tekrar yanlış anlaşıldığı ile tarafıma ulaşmış olup bunların sebeplerini tarafıma iletmiştir. Bende anlayışla karşıladım kendisini.

Ürünleri alan ve satan'a şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceRulez -- 25 Aralık 2018; 22:5:57 >

• bu forumda 100 lerce ürün sattım hep düşüncem " ALICI TAMAM DİYORSA TAMAMDIR, HAYIR SORUN VAR DİYORSA SORUN VARIR MAL BENİMDİR. "

10-20 tl için yok hakkımı helal etmem yok sizden keserim bunlar küçük hesaplar ve mide bulandırıcı tabirler. Alıcı HAKLIDIR bu ürünü satan ben olsam dahi değişmez fikrimdir.

İkinci elde hele de kargo ile satış yapıyorsanız belli riskleri kabul etmiş olursunuz. Alışverişte 2 taraf olur ALICI ve SATICI. Alıcı üzerine düşeni yapar (ürün ücretini ödemek) satıcı ise ürünü alıcıya sağlam, temiz ve sorunsuz (ilanda belirtilen şekilde) şekilde ulaştırmak ZORUNDADIR.

Satıcının Sorumluluğu Alıcı Ürünü Aldım Sorun yok Diyene Kadar Devam Eder (Alıcının Kötü Niyetli Olması İSTİSNADIR)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.