Şimdi Ara

Msi B450 gaming plus - AMD ryzen 5 2600 - Corsair Vengeance Pro 3200mhz rgb Led uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakart ve işlemcim bu şekilde satın aldım ram henüz satın almadım fakat bi uyum problemi aldı başını gidiyor bu bileşenler ile bu rami 3200 mhz kullanabilir miyim problem yaşar mıyım? Anakart sitesindeki uyumlu ram ürün kodları nerdeyse türkiye de yok gibi oraya baktım.

Ram linki :
    inventus
    CORSAIR CMW16GX4M2C3200C16W VENGEANCE RGB PRO LED DDR4-3200Mhz C16 16GB (2x8GB) DUAL (16-18-18-36) 1.35V White Bellek - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9673

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsesizlerin Kimsesi -- 20 Ekim 2018; 10:54:8 >

• Bende baktım görmedim bence anakart ram listeden uyumlu olan 3200mhz ram kodlarını arayın o şekilde satın almaya bakın.
  • badmobil kullanıcısına yanıt
    O kodlarla arattıjkarım türkiye de yok gibi bir şey gskill corsair adata baktım cidden tereddüt yaşıyorum şu an
  • badmobil kullanıcısına yanıt
    listeye göre millet giderse ayvayı yer çünki uyumlu ramlerin %90ı yok o listede.
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam o yüzden baya muallakta kaldım alırsam 3200Mhz çalışmasa boştan yere fazla para vermiş olacağım bir yandan da yeni chipset anakart problem yaşatmaz diyorum ama karar veremedim. Kullanan bi arkadaş aranıyor.
  • ram olarak 450 çiplerde sorun olacağını sanmıyorum o ilk 300 serisinde vardı bios güncellemleriyle hallettiler olduki uyum sorunula karşılaştınız beğenmedim diyip geri iade edin zaten sorun olup olmadığı ilk günden ortaya çıkacaktır.
  • Olmadı öyle yapacağım, yardımlarınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertingoo

Aynen öyle hocam o yüzden baya muallakta kaldım alırsam 3200Mhz çalışmasa boştan yere fazla para vermiş olacağım bir yandan da yeni chipset anakart problem yaşatmaz diyorum ama karar veremedim. Kullanan bi arkadaş aranıyor.

imzamdaki sistemi kullaniyorum ramleri almadan once anakartin ram listesine baktim ama alacagim remlerin kodu uyumlukukta yoktu genede aldim taktım doc profilinden 3200 u sectim çalıştı hic bir zamanda hata almadim bence bilinen remleri aldiktan sonra sıkıntı olmaz bios güncellemeleriyle ilk seride olan rem sikintisi yok artık bence
  • deep14100 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam.
  • Valla ben anakartın sitesinden uyumlu olan ramlardan satın almıştım.Ne olur ne olmaz.
    Aksi halde rastgele 2400 Mhz hızındaki rami takıyorsunuz 2100 Mhz de çalışabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düzgün17 -- 1 Kasım 2018; 11:52:18 >
  • Xmp ile Sorunsuz şekilde 3200 mhz de çalışıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.