Şimdi Ara

MSI B450M-A PRO Max için BIOS güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde MSI B450M-A PRO Max model anakart var ilk aldığımda m-flash ile güncelleme yaptım ama güncellemeden sonra açılmadı pc . Bios flashback falan olmadığı için mecburen servise gönderdim tekrar bios yüklediler. Ondan beri üstüne 3-4 bios çıkmış ama şimdi güncellemeye çekiniyorum tekrar açılmazsa servisle falan uğraşmak zor geliyor. Bir de sitede böyle bir uyarı var flash utility yazılımını kullanın diye ama dosyanın içinde bu yazılım çıkmıyor. Ne yapmalıyım sizce?

MSI B450M-A PRO Max için BIOS güncellemesi

• dostum, ben de anakartı yollamak durumunda kaldım bios güncelledikten sonraki siyah ekran hatası için. üstelik benimki için bios güncellemesi de yapmadılar, arıza yok diyip geri gönderdiler. benim yapabileceğim bir şey yok yetkili servisin harici olarak yüklemesi lazım ama muz cumhuriyeti. bilgisayarın çalışıyorsa hiç uğraşma gerek yok.

• Bu ulu servis neden son sürüm yükleyip göndermemiş acaba.. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BIOS'u yüklemek çok kolay ama sorun yaşarım dersen teknik servise gönder hocam, daha önce yaptıkları gibi yükleyip geri gönderirler.

• Knk Live update yazılımını indirip oradan yapman lazım YouTube da videoları var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • programa falan gerek yoktu en son baktığımda?

uygun bios sürümünü usb'ye indiriyorsunuz, bios arayüzünden bios update gibi bi menü vardı ordan işlemi başlatıyorsunuz. tabi usb fat32 olarak formatlanmalı ilk iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 25 Temmuz 2021; 0:15:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Msi B450-A Pro Max
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.