Şimdi Ara

Msi b450m mortar max anakart 799₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/msi-b450m-mortar-max-amd-b450-3466mhz-ddr4-matx-anakart-p-HBV00000NORFF?magaza=En+Ucuz+Ma%c4%9faza gecen gunde 879₺ den basligini actim fiyat dip galiba ihtiyaci olan kacirmasin. Ben 879 dan aldim gelmeseydi iade edip tekrar alirdim:(

• Evet:(
  • Tomahawk max daha uyguna satıldı. Hangisi daha iyi bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla tomahawk daha iyi gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen tomahawk max 689 dan almıştım incehesaptan. Hangisi daha iyi bilmiyorum ama takipte kalmak lazım tabii muhtemelen dolar düştüğü için indirime girmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortar max tomahawk'a göre daha iyi sayılır. Aynı vrm'leri kullanmalarına rağmen mortarda 2 adet m.2 var. Anakartın arka çıkışlarında da daha fazala usb portu mevcut mortar max'ın. Yine ses için spdif çıkışı var mortar max'da. Ters yapmışlar sanki kartları. Tomahawk max'da olup mortar'da olmaması gereken özellikler bunlar bence.

Aynı fiyata satılsaydı mortar max'ı tercih ederim. Bana n11 world puan kampanyası ile 650'ye maloldu tomahawk max.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 1 Mart 2021; 12:4:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI B450M Pro Vdh Anakart
    4 yıl önce açıldı
    SATILDI MSI B450M MORTAR MAX
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.