|
Msi B460M-A Pro Anakart Ram Slotu Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
anakart pinleri eğik değil ise tek rami takıp bios güncel değil ise biosu güncelleyip tekrar deneyin.
-
Bios u güncellemiştim. Ancak anakarttaki işlemci pinlerine bakmadım, kontrol edip tekrar yazayım, teşekkürler. -
slot bozuk değil ise bazen yamulan 1 pin den kaynaklı olabiliyor. Eğer pinler sağlam ise farklı bir ram bulabilirseniz farklı ram deneyin.
-
Pinler çok küç0k baktımda anlayamadım 2 pin yamuk gibi geldi düzeltmeye çalıştım ama gene görmedi ram i, ram kaynaklı bir sorun değil, sol slotta 2 ram de çalışıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: jaydee
Pinler çok küç0k baktımda anlayamadım 2 pin yamuk gibi geldi düzeltmeye çalıştım ama gene görmedi ram i, ram kaynaklı bir sorun değil, sol slotta 2 ram de çalışıyor.Pin yamuk ise büyüteç ile görebilirsiniz. çok ufak oldukları için göremeyebiliyoruz. Buraya resmini atıp yolluyabilirsen bakarız yamuk mu değil mi
-
-
Ürün dün geldi hepsiburada dan almıştım direk iade etsem kutusuyla soeun çıkarırlar mı acaba onuda bilemedim :( -
Ne yaptınız hocam yapabildiniz mi
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X