Şimdi Ara

Msi b550 gaming edge WiFi anten sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kasalı bilgisayarimın wifi antenini misafir çocukları kırmış 1 tanesini bunu nerden temin edebilirim yada tamiri olurmu sanki wifi gücü düştü gibi tek antenle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Msi b550 gaming edge WiFi anten sorunum

• Msi ile iletişime geçtiniz mi? Yurtdışına mail gönderebilirsiniz, veya canlı destek İngilizce olarak hizmet veriyor, ama basit bir ingilizce ile anlaşabileceğinizi düşüyorum, ingilizce hiç yoksa yandex çeviri ile derdini rahat anlatabilirsin.

• Msi yedek parça sipariş için ve belli başlı özel yerleri aradım ama kimse yardımcı olmadı pek bilmiyoruz dediler

• Türkiye içindeyse Msi'ın yetkili servisi ile iletişim kurmuş olabilirsiniz, yurtdışı ile iletişime geçin bence, denemekten zarar gelmez.

• Bu konularda biraz bilmiyorum ama yurtdışı mailini nerden bulabilirim

• Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

Burası ticket için:

Msi b550 gaming edge WiFi anten sorunumwww.msi.com
    MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation
    https://www.msi.com/support/contact

Burası da canlı destel için:

Msi b550 gaming edge WiFi anten sorunumwww.msi.com
    Service Location
    https://www.msi.com/page/hot-line

Sağ alt kısımda canlı destek var oradan giriş yapabilirsiniz. İngilizce az ise yandex çeviri den düzgün Türkçe ile çeviri yaparsanız karşılığını veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi 6 Gaming Router Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar genelde standart antenler. Evde Wi-fi iyi çekmiyorsa 12 dba olanı da alabilirsin veya 9 dba

Msi b550 gaming edge WiFi anten sorunumhttps://www.robotistan.com/
    2.4GHz 5dBi RP-SMA Wifi Modem Anteni Satın Al | Robotistan
    https://www.robotistan.com/24ghz-5dbi-rp-sma-wifi-modem-anteni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 5 Ağustos 2021; 16:55:26 >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt

Bayada ucuzmuş ya 27 tl hiçbirşey değil vallahi bir mail atayım bakayım ne kadar fiyat çekecek msi yda eğer standart sa bunlar hiç gerek yok alır gecerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mvnmt35

Bayada ucuzmuş ya 27 tl hiçbirşey değil vallahi bir mail atayım bakayım ne kadar fiyat çekecek msi yda eğer standart sa bunlar hiç gerek yok alır gecerim

Bunlar standart ama MSI sana bedava vermez diye düşünüyorum. Tabi merhametli çıkarsa ayrı, bedavaya verebilir o zaman. Ama genelde kullanıcı hatası deyip geçiyorlar ki bu durumda gerçekten öyle oluyor.

• Teşekkürler ticket açtım bakalım ne diyecekler

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Ya zaten bedava versinler demiyorum ama çok pahalı fiyatta çekmesinler şimdi bakalım ticket cevabı bekliyorum eğer bu attığınız linkteki oluyorsa iş görürse uğraşmam bu siteden alırım katlanması bile aynı resimdekinin birebir aynı gibiler çünkü büyük ihtimalle bencede standart her yerde aynıdır bunlar

• cevap geldi aldığınız yer ile iletişime geçin diyor hb den almıştım satıcı hb ydi çeviri ile baktım bu yazıyordu olmadı bu arkadaşın attığı linkteki ürünümü alsam uyum sağlarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 6 Ağustos 2021; 10:38:2 >

Şimdi anakartın özelliklerine bakmak lazım anten teknik bilgisi yazar, işlerim biraz yoğun bakamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mvnmt35

cevap geldi aldığınız yer ile iletişime geçin diyor hb den almıştım satıcı hb ydi çeviri ile baktım bu yazıyordu olmadı bu arkadaşın attığı linkteki ürünümü alsam uyum sağlarmı

Bu anten uygun olabilir, detaylı olarak araştırabilirsin. Anakartın orijinal anteni 5ghz destekliyor, o yüzden 5ghz destekli anten bakmak lazım.

Msi b550 gaming edge WiFi anten sorunumurun.n11.com
    WİRELESS ANTEN 15dBi 2.4Ghz 5Ghz İÇ MEKAN YÖNSÜZ ANTEN Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/diger/wireless-anten-15dbi-24ghz-5ghz-ic-mekan-yonsuz-anten-P487936325

• Teşekkürler ama bu anten çok uzun gibi orjinaline göre

Hocam elimde asus z490 anakarttan kalma anten olacaktı. Bakıp döneceğim size. Bulursam göndereyim size.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi olur wifiyi kullanıyorum çünkü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.