Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI B550 GAMING PLUS // SIFIR KAPALI KUTU Satın Al 13 Mart 2022 19:25 1 1 MSI B550 GAMING PLUS // SIFIR KAPALI KUTU Ürün servisten değişim almıştır sıfır kapali kutu gönderilmiştir, Eksiksiz full kutulu, Ben o surecte yeni anakart aldigimdan bu kartı satıyorum Penta garantilidir. Garanti Başlangıcı 10.10.2021Ryzen 5000 islemci destegi mevcut yeni seri, oncekiler 3000 destekli gelip bios update yapılması gerekiyordu.Bios update tek tık ile islemcisiz ramsiz yapilabiliyor usb uzerindenNot:Forumdan aldığım kart degildir. Onu hali hazirda kullaniyorum ayni model. Bu onceki servise giden kartin yerine gonderilen sifir kartSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1640 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 10 Ekim 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI B550 GAMING PLUS // SIFIR KAPALI KUTU SILINEBILIR /////// ALINIK AMD AM4 5800X veya 5900X Corsair Carbide 275R Tamperli Cam Beyaz Gaming Kasa / Cougar 700 W 80+ MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI