Şimdi Ara

MSI B75MA-P45 - win 8 için bios ayarları Yardım !!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar sistemim şöyle :

Anakart Adı : MSI B75MA-P45 (MS-7798)
    CPU Türü : QuadCore Intel Core i5-3470, 3400 MHz (34 x 100)
    Disk Sürücüsü : Corsair Force GT ATA Device (SATA-III)

Problemim ise win8 kurulum için sabit disk sorduğu bölümde hiçbir hdd görünmüyor. bios ayarlarından olduğunu tahmin ediyorum fakat çok derin bi bilgim olmadığı için çok kurcalamak istemedim yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcebi -- 25 Kasım 2013; 13:11:35 >

• Hiçbir fikri olan yok mu arkadaşlar
  • Görmüyorsa, muhtemelen Biosta da görünmüyordur. Kablolari ve HDD yi kontrol etmelisin. Imkanin varsa baska HDD ile dene.

Acilista F11 ile Boot Menüye bir bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganza -- 25 Kasım 2013; 13:23:04 >
  • doganza kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim evet biliyorum bios ayarlarından olduğunu win8 de sata driverı olmaması imkansız ama bu anakartın biosu farklı, sata modu ahcı da ama görmüyor daha önce başına gelmiş olan veya msi bios ayarlarında tecrübeli biri lazım. Ayrıca hdd lerim biosta görünüyor usb de takılı olan 2'5 lar bile görünüyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcebi

Cevabınız için teşekkür ederim evet biliyorum bios ayarlarından olduğunu win8 de sata driverı olmaması imkansız ama bu anakartın biosu farklı, sata modu ahcı da ama görmüyor daha önce başına gelmiş olan veya msi bios ayarlarında tecrübeli biri lazım. Ayrıca hdd lerim biosta görünüyor usb de takılı olan 2'5 lar bile görünüyo.

Sata ve guc kablolarini kontrol et olmazsa cikar baska pc de hdd belki bozulmus olabilir onceden goruyormuydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bios üzerinde usb aygıtlara kadar görünüyor. Sorunu şu şekilde çözdük kasada iki adet hdd var biri ssd (c) , 2 tb hdd (d). 2 tb hdd i söktük sadece ssd yi gördü windowsu flash diske atıp bu şekilde yükleme yaptık bios üzerinde bir işlem yapmadık zaten ikinci hdd i çıkarınca otomatik olarak gördü ssd yi kurulumu yaptık şu an gıcır gıcır windows 8 imden yazıyorum. İlgilenen ve yorum yapan herkese teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.