Şimdi Ara

MSI B85M Gaming Alarak Hatamı Ettik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben her zaman sadık bir MSI kullanıcısı olmuştum. Bord aldığım zaman üst msi'ın modellerini almaya çalışırdımki şu an elimden çıkarmakta olduğum eski sistemimde de MSI P45 Platinium var. Ben ağırlıklı oyunla işi olan biri değilim. Yazılım ve Grafik ağırlıklı çalışıyorum ve DDR2 ile bir yere kadar deyip yeni nesil bir sisteme geçmem iktiza etti. Yalnız bu sefer kartları araştırmaya çok vaktim olmadı. Aşağıdaki taleplerime göre sizce yanlış bir karta fazla vermiş olabilirmiyim

Beklentim

1. Mini ATX kasa düşünüyorum yer sorunu istemiyorum
    2. İleriye yönelik ekran kartı taktığımda oyunlara cevap veremiyecek kadar kötü bir kart olsun da istemiyorum
    3. DDR destek sınırıyla çağdaş bir kart olsun ki yarın ram ikitiza edince slotum kalmadı yada bundan daha fazlasını desteklemiyor derdim olmasın
    4. 300 TL lere dayanmasın
    5. Bir parça donanım zevkimizde var eh birazda şık dursun istiyorum

Bu minvalde ben MSI B85M GAMING adlı aşağı kartı hepsiburadacom üzerinden almış bulundum. Tek bir şeyi kaçırdığımı fark ettim. Ram Slotu 1600HZ kadar desteliyormuş sanırım. Hoş bu akşam Corsair 16GB 1600 HZ ram alacam ama içime bir kurt düştü. Acaba kartın bunu desteklememesi çok üstünden durulacak bir eksiklimi bilemedim. Bir akıl verirseniz ona göre siparişi iptal edebilirim.

http://tinyurl.com/qbhmxmk

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thealico -- 20 Şubat 2015; 20:00:28 >

• Almadım daha I7 de yada I5 düşünüyorum.
  • thealico kullanıcısına yanıt
    Ramin mhz farkını hissetmeniz imkansız. Farklarını öğrenmek için 800mhz ile 3000mhz gibi uçuk ramlerin sporlarına bakın, aralarında 5sn yoktur bile lakin fiyat olarak uçurumlar. Ddr4 u asla düşünmeyin bile, kaldi ki zaten güzel bir anakart almışsınız.

Ben ofiste gt630 kullanıyorum, sadece photoshop ve illustator da yetmeyebiliyor.

Tavsiyem madem ilero dönük oyun için de yetecek kart istiyorsunuz, şimdilik Gtx660ti veya gtx760 alın. İleride sli yapar gtx690 mış gtx980 miş hiç fark hissetmezsiniz.

Bkz: gtx760 Mars Edt. 2x gtx760 CPU'lu. İleride sli yaparsanız aynı böyle olur skorlariniz,http://www.techpowerup.com/mobile/reviews/ASUS/MARS_GTX_760/9.html

Tabii işlemciyi en az 3770 tavsiye ederim, çünkü ileride çift kart kullanıcam kesin derseniz.

300tl lik kartlar ileri dönük olmaz, anca tasarım için işinize yararsa yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kart 1150 soket nasıl 3770 taksın 😅😅😅😅😅?? hem tek gtx980 2x gtx760 ı döver.

• Cpt.Alper kullanıcısına yanıt
    Heralde o işlemci dengi olacağını anlamıştır konu sahibi diye düşündüm?

980 o kartları ezse de farki göremezsin.

• Sağolun döndüğünüz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thealico -- 20 Şubat 2015; 22:06:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.