Şimdi Ara

MSI MAG B550 Ön panel usbler çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartı yeni aldım. Kasanın ön tarafındaki usbler çalışmıyor. Kabloları kontrol ettim, çıkartığım anakarta sorunsuz çalışıyordu. İnterneten baktığıma göre bu anakarta böyle bi sorun varmış. Bazı kişiler bios güncellemesi yaparak çözebilmiş bazıları çözemememiş. Sizce sorun yazılımda mı yoksa donanımsal mı. Anakartı iade etmeli miyim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P0rtmaN -- 21 Haziran 2023; 9:49:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba;

Öncelikle bios güncellemesi yapmanız yerinde olur ki üretici 3 yılda 15 yakın güncelleme çıkarmış.

Başka anakartta sorunsuz kullandığınıza göre anakarta yaptığınız bağlantıda sorun olabilir.

MSI MAG B550 Ön panel usbler çalışmıyor

Anakartta donanımsal bir sorun olması düşük bir ihtimal olsada olabilir. Aldığınız yerde test imkanınız var ise kontrol ettirebilirsiniz.

Kolay gelsin.

• cemcakmak kullanıcısına yanıt

Usblere güç geliyor Flash belleği taktığımda 2 usb flash belleği okuyor, diğerlerine de güç geliyor flash belleğin ışığı yanıyor. Ama klavye mouse görmüyor. Yani sadece sarj edilebilir modunda gibi, BIOS’da baktım ayar bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P0rtmaN -- 21 Haziran 2023; 11:16:14 >
  • usb portu kullanım kısıtlama ayarı olabilir...

yanlız klavye ve mouse gibi...

biosu iyi inceleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 22 Haziran 2023; 11:48:36 >
  • Hocam jusb1 jusb2 yani 2.0 portları hiç çalışmıyor ön paneldeki. 3.0 portu çalışıyor ama sadece 3.0 usbleri okuyor örneğin 3.0 flash belleği okuyor ama 2.0 klavye mouse gibi 2.0 girişleri görmüyor. Biosda böyle bi ayarda bulamadım en son garantiye yolluycam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P0rtmaN -- 23 Haziran 2023; 10:47:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.