RAM MHz arttırma vs. CL düşürme
Yeni RAM alacağım. İşlemcim 5800x3D anakartım MSI MAG B550 TOMAHAWK işlemcimin 3773 MHz kadar stabil çalıştığını öğrendim. 4000 MHz alıp 3773 MHz düşürüp overclock ile 14-15 CL yapmak mı yoksa 3600 MHz alıp overclock yapıp CL değerini 14-15 yapmak mı mantıklı? Nasıl yapmalıyım fikirlerinizi ve RAM tavsiyelerinizi bekliyorum.
MSI MAG B550 Ön panel usbler çalışmıyor
Anakartı yeni aldım. Kasanın ön tarafındaki usbler çalışmıyor. Kabloları kontrol ettim, çıkartığım anakarta sorunsuz çalışıyordu. İnterneten baktığıma göre bu anakarta böyle bi sorun varmış. Bazı kişiler bios güncellemesi yaparak çözebilmiş bazıları çözemememiş. Sizce sorun yazılımda mı yoksa donanımsal mı. Anakartı iade etmeli miyim ? Yardımlarınızı bekliyorum.
RX470 fan sesi sorunu
ASUS RX470 ekran kartı kullanmaktayım. Tek fanında yalpalıyor ve bir yere sürtünüyor gibi ses çıkartıyor. Fanı değiştirmeli miyim ne yapmalıyım ?
Sistem tavsiyesi
Arkadaşlar böyle bir sistem topladım. Bütçem bu kadar parça tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
RX470 Ekran kartım var şu anlık onu kullanacağım ilerleyen zamanlarda değiştireceğim.
R5 3600 sistem topladım nasıl ?
|
Steelseries Siberia 200 mi HyperX Cloud Silver mı ?
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 984 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware