Şimdi Ara

MSI CX61 2OD-231XTR inceleme ve kullananlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
12
Favori
40.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sana detaylı bir foto atarım kısa zamana
    Hdd markası WesternDigital

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ybarlas Y kullanıcısına yanıt
    mormani.com dan satın almıştım
  • low kullanıcısına yanıt
    hocam bir konuda yardımınızı rica ediyorum
    .şimdi benim üründe sizdeki ile aynı kasa intel işlemcili yalnız bende cd deki s-bar programını kurduğumda klavyedeki uçak resmi olan tuş çalışmıyor..ayrıca yukarıdaki yardımcı tuşlar işliyor mesela wifi tuşu ama civardaki kablosuz ağları kapatmıyor..

kılavuzuna göre ayrıca fn+f8 e wifi, fn+f9 ada bluteooth atanmış uçak tuşunun haricinde..yalnız bu tuşlara bastığımda kapalı işareti çıkıyor ama çevrede bulunan ağlar gözükmeye devam ediyor..

s-barı kaldırıp scm yi yükledim lakin bu seferde tuşların bir kısmı çalışıp bi kısmı çalışmıyor..
    fikriniz varmı acaba, sitesinde ec firmaware ile ilgili küçük bir dosya var acaba onu güncellesem düzelirmi gerçi firmware güncellemesi nasıl yapılıyor bilmiyorum onuda
    bu arada windows 7- 64 bit kullanıyorum yoksa iade edecem makineyi ayar oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 17 Haziran 2014; 16:52:56 >

•  MSI CX61 2OD-231XTR inceleme ve kullananlar
     MSI CX61 2OD-231XTR inceleme ve kullananlar

• arkadaşlar ben de bu bilgisayarı aldım alacak olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. klavyenin tuş takımı alışılmışın biraz dışında; oyun oynarken çok rahat bir kullanım sunarken, yazı yazmak için biraz zorluyor. bu duruma alışılınca sorun çıkaracağını sanmıyorum.

kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak ;

win 8.1 yüklü şuanda görev yöneticisinde disk durumu sıklıkla % 100 görünüyor ve bu sırada bazı işlemleri yaparken pc kasılıyor bu sorunu yaşayıp çözenler yardım edebilir mi?

battlefield 4 oynarken ayarlar lowda olmasına rağmen pc çok fazla ısınıyor. çift fanlı ekstra soğutucu kullanıyorum fayda etmiyor. bu sorun sizde de var mı ve bu konuda yapabileceğim birşey var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zynftt

quote:

Orijinalden alıntı: RedlEyel

Şuana kadar birçok laptop ve hdd kullandım
    Gerçekten böyle bir ses duymadım
    Hafif tıkırtılar normal olsada arada başlık sanki disk plakasına değiyormuş gibi fan sesinden bile fazla bir ses geliyor tek avuntum sadece bende olmaması

Teşekkürler hocam @low

tıkırtı sesinin fandan geldiğini ümit etmek istiyorum ama cızzzt diye anlatmaya çalıştığım tiz sesten korkuyorum daha çok.o ses sizde de var mı?

Bende de gün içinde 4-5 kez olmak üzere sol hoparlör bölgesinden tiz bir ses geliyor. Sanki hoparlörden gelen bir ses gibi ama ses kartını iptal etmeme rağmen hala geliyor.

CIUV şeklinde bir ses :) Hep aynı tonda geliyor. Özel bir zamanda gelmiyor şansa bağlı olarak geliyor.

HDD olmadığını düşünüyorum. Sizlerin bir önerisi var mı? İyice sinir bozucu olmaya başladı. Bu tarz bir ses başka hangi parçadan gelebilir?

• MSI forumunda şans eseri benzer problem yaşayan birini gördüm ve o kişi sesi kaydetmiş.

Benden gelen ses TAM olarak bunu aynısı;

http://www33.zippyshare.com/v/55953929/file.html

• quote:

Orijinalden alıntı: köle

MSI forumunda şans eseri benzer problem yaşayan birini gördüm ve o kişi sesi kaydetmiş.

Benden gelen ses TAM olarak bunu aynısı;

http://www33.zippyshare.com/v/55953929/file.html

benim bahsettiğim ses de kesinlikle bu.epeydir çıkmadı gerçi bu ses benden
  • köle kullanıcısına yanıt
    Aynı ses bende de var hdd'den geliyor diye tahmin ediyorum
  • omer12534 O kullanıcısına yanıt
    Bende windows 8.1 kullanıcısıyım dediğiniz gibi çoğu zaman %100 kullanılıyor disk
    Winrar ile 2-3 tane 5 gblık arşiv açmaya çalışırsan sistem çok zorlanıyor başka işlem yaptırmıyor
    Bence hdd işlemcinin hızına karşılık veremiyor SSD almak lazım

battlefield 4 orjinal kullanıyorum
    Lowda 45-50 fps arası oynuyorum aşırı ısınma yok (fan hızı en üst seviyeye çıkıyor)
    Med. 30-35 fps arası değişiyor low'a göre biraz daha fazla ısınmasına rağmen bilgisayara ve oynanışa zarar verecek bir ısı değil
  • ben ısınma sorununu çözdüm teşekkür ederim. bilgisayarı yeni aldığım için ssd takmayı şimdilik düşünmüyorum windows 8.1 çok sinir bozucu olmaya başladı 7 yüklemeyi düşünüyorum @RedlEyel
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer12534

ben ısınma sorununu çözdüm teşekkür ederim. bilgisayarı yeni aldığım için ssd takmayı şimdilik düşünmüyorum windows 8.1 çok sinir bozucu olmaya başladı 7 yüklemeyi düşünüyorum @RedlEyel

Dostum ısınma sorununu nasıl çözdün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybarlas -- 24 Haziran 2014; 21:54:40 >
  • Ben oyun oynarken arka planda torrent idm fln açıktı onları kapatıp girince ısınma problemi de ortadan kalktı..

Bu arada win 7 yi yükledim açılmadaki yavaşlık dışında win 8.1'deki problemler ortadan kalktı tavsiye ederim. Ama driverlar biraz uğraştırır. Win 7 ile ilgili görüşlerimi ilgilen olursa paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer12534 -- 25 Haziran 2014; 23:14:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanan arkadaşlara danışmak istedim bütçem kısıtlı iki bilgisayar arasında kaldım Lenovo Z510 ve MSI CX61 . pek oyun oynamam oynasam oynasam FM , pes , fifa oynanırım genelde program yazmak basit grafiksel tasarımlar ve çizim için kullanıcam. Ne önerirsiniz? cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar bios ayarları ile oynayıp win7 kurdum nvidia ekran kartını driverini indirdim fakat bir türlü kurmayı beceremedim sadece intel hd 4600ü görünüyor nvidia kurulumunda ise "uyumlu grafik donanımı bulunamadı" yazıyor yardımcı olabilecek arkadaş warmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shak42

kullanan arkadaşlara danışmak istedim bütçem kısıtlı iki bilgisayar arasında kaldım Lenovo Z510 ve MSI CX61 . pek oyun oynamam oynasam oynasam FM , pes , fifa oynanırım genelde program yazmak basit grafiksel tasarımlar ve çizim için kullanıcam. Ne önerirsiniz? cevabınız için şimdiden teşekkürler.

msi ın servisi nasıl bilmiyorum ama lenovonun servisinin yaşattığı rezilliklerden sonra kardeşimdeki lenovo laptop u kendim kullanıp ona da bu laptopu aldık.zaten burada söylemişlerdi fan sesi ve hdd gıcık sesi bilerek aldım.3. aya yaklaşıyor sorun yok.
  • lonelyhawk84 L kullanıcısına yanıt
    MSI on servisi kadar berbar bir servis görmedim ben. Ben yine bu modelin aynısını aldım. İlk bir hafta kullandım ve bilgisayar sürekli mavi ekran hatası veriyordu. 4-5 Ayrı windows kurdum sorun düzelmedi. Servispoint e yolladım bilgisayarı, onlara yetiştikten yaklaşık 2 gün sonra işleme aldılar.

Bana gelen cevap ta Bilgisayarınızda sorun bulunamadı dediler. Ben olayı izah ettim onlar testlerini yaptık bir yerinde soruna rastlamadık dediler. Bende neyse geri gönderdin dedim. Onlarda yarın kargoya verilir dediler. Tam bir hafta bekledim gelen yok giden yok. Servispointi tekrar aradım bana size çoktan ulaşmış olması gerekioyrdu, kargoya verilmiş denilidi, Daha sonra başkası çıktı telefona. aynen öyle dedi: ürününüze değişim kararı çıkmış. Yurt dışından rapor bekiloyruz gelir gelemz raporu size ileteceğiz.. bir 10 gün de böyle bekledim. daha sonra aradım tekrar değişim raporu gelmiş e postamı istediler . e postamı verdim oraya göndereceklerini söylediler. iki gün bekledim gelmedi. tekrar aradım. inanamayacaksınız ama aradığım kişi açmış arka planda müzik benimle konuşuyor.. bu ne saygısızlıktır! durumumu izah ettim daha sonra mailime gönderdiler. bende pcdepo.com a gönderdim raporu onlar şu anda bu model stoklarımız da yok. isterseniz aynı fiyata başka bir laptop gönderebilriiz isterseniz de stoklara girmesini bekleyebilirsiniz dediler. bende ASUS X550LN modelli bir Asus aldım.. buna kıyasen daha memnunum...

Buradan da sersivpointi kınıyorum

• Bende bu modeli alırken satışını yapan arkadaşım uyardı cihaz fiyatına göre çok çok iyi ama msi servisi berbattır ağlarsın bir sıkıntı çıkarsa dedi. Aynen dediği gibiymiş baksana adama neler yapmışlar. Bende alalı neredeyse 1 sene oldu şükür şimdilik sıkıntı yok, bi 5 ay daha götürsün zaten yenilerim herhalde. MSI alacak arkadaşlar bu servis olayını mutlaka göz önüne alsın.
  • bu laptopu alcam sizce nasıl
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.