Şimdi Ara

MSI CX61 2OD-231XTR inceleme ve kullananlar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
12
Favori
40.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam k.bakma görmedim bu yazdığını biraz geç oldu ama
    File Benchmark aşırı atlamalar olmamasına dikkat et
    Health'a bak Health Status:Ok ise sorun yok demektir
    Health Status:Warning ise yolunda gitmeyen bir şeyler var demektir
    Health Status:Failed ise o hdd ölmüş demektir içinde önemli bilgilerin var ise çalıştırma bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

quote:

Orijinalden alıntı: RedlEyel

Şuana kadar birçok laptop ve hdd kullandım
    Gerçekten böyle bir ses duymadım
    Hafif tıkırtılar normal olsada arada başlık sanki disk plakasına değiyormuş gibi fan sesinden bile fazla bir ses geliyor tek avuntum sadece bende olmaması

Teşekkürler hocam @low

Bendede var o ses, başta hoparlör sandım ama değilmiş, bazen günde 2-3 kez geliyor bazen de hiç gelmiyor bende anlamadım ama sorun olacağını sanmam.

ben de uzun araştırmalardan sonra buradaki yorumlarda fanın sesi ve şu hdd ki gıcık sesi bilerek alternatif bulamadığımdan aldım.bunlar büyük sıkıntı değil daha önceki lenovo laptopdaki ram slot sorunu,açılıştaki duraklatan siyah ekran sorunu gibi sorunlar olmasın da.

• RedlEyel kullanıcısına yanıt
    Evet ssd kesinlikle lazım, işlemci ve ram olarak çok memnunum ama hdd resmen darboğaz yapıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: low

Rica ederim. Hayırlı olsun hocam

• low kullanıcısına yanıt
    Hocam servise gönderdim servis değişim kararı vermiş. Bugun konustum yenisini gönderecekler kismetse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win 8.1de mikrofon sorunu yaşayan var mı ben kullanamıyorum mikrofonu
  • Arkadaşlar bu ekran kartı 64bit mi battlefield 4 te örnek kaç fps ve ayarlarda oynuyorsunuz yazabilir misiniz veya watch dogs hangi ayarlarda çözünürlük kaçta
  • low kullanıcısına yanıt
    bu arada resimlere baktımda ilk sayfadaki, işlemci rahat sökülebiliyormu ekran matmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 3 Haziran 2014; 23:59:37 >
  • Ekran mat
    İşlemci ve diğer bütün parçalar bana göre kolay sökülüyor

• Achteruit kullanıcısına yanıt
    1. Sayfada cevap
    Olması lazm

• BU fiyatlı ürünlerde gördüğüm en iyilerden almak isteyenler şuradan alabilir

http://www.sadecenotebook.com/msi-cx61-2od-231xtr-core-i7-4702mq-220-ghz-8-gb-1-tb-2-gb-vga-156-freedos-pmu304460

1680 tl bence çok iyi alanlara şimdiden hayırlı olsun
  • windows 8.1 kullanıp bu üründe hotspot açmayı yani wi fi kurmayı başarabilen war mı ? 2 bilgiseyar oyun oynamak için lazım
  • MSI notebook almayı bende düşünüyorum arkadaşlar ama servis konusu yüzünden kararsızım herhangi bir arıza olduğunda karşımızda nasıl bir muhatap bulacağız ilgileniceklermi hiç emin değilim görüşlerinizi bekliyorum..
  • Bu makineden iş yerine 3 tane aldık. Gayet memnunuz aslında. Bir tane de eve alayım diyorum ama ekran Full HD olmadığı için tereddüt ediyorum. Hem işlemci hem ekran kartı benim için yeterli. Oyun oynamıyorum, video düzenleme amaçlı istiyorum Full HD paneli.

Acaba paneli Full HD panel ile değiştirme imkanımız olur mu? Yani yedek parçadan bulup takacağımız bir Full HD panel bu makineye uyar mı ?
  • Ürününüzü, İstanbul içindeyseniz elden (adres bilgilerine www.servispoint.com web adresindeki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz), İstanbul dışındaysanız MNG kargo aracılığıyla 137220174 cari kodu ile bize ücretsiz ulaştırabilirsiniz Cihazınızı taşıma esnasında herhangi bir zarar gelmeyecek şekilde paketlemeniz gerekmektedir. Orijinal kutu ile yapacağınız paketleme en güvenli yoldur. Faturanızın bir kopyasını cihaz içine koymanızı ve arıza ile ilgili küçük bir not yazmanızı rica ederiz. Ayrıca bilgi güvenliği açısından bilgilerinizi yedek almanız gerekmektedir. Ortalama servis süremiz, yedek parça olması durumunda 7-10 gün arasındadır.
  • Servis bu ?ekilde i?liyor
    Sorun ya?ayaca?yny sanmam

Servis içi politikalary nasyl bilmiyorum

• Hocam bu ürünü nereden almıştınız ? Benim şu an sorduğum yerlerde genelde 2x4 GB şeklinde bulunuyor RAM'ler. Tek 8 GB almak istiyorum yükseltmek için
  • Casper CSY.4702 8T45A-S arasında kaldım hangisini önerirsiniz, casper'ın ekran kartı 745m 128 bit olduğu söyleniyor, bilgi verir misiniz.
  • Panel lg hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: RedlEyel

Panel lg hocam

tam modelini söyleyebilirmisin hocam lg nin?

birde hd markasını?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.