Şimdi Ara

Msı CX61 2PC-1258XTR Unity 3d Autocad için uygunmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2000 bütçem var Msi almak istiyorum

özellikleri

Teknik Özellikler
    Marka Msı
    Ürün Tipi Performans
    İşlemci Tipi? Intel Core i7
    İşlemci Modeli 4712MQ
    İşlemci Hızı? 2.3 GHz
    Turbo Frekansı? 3.3 GHz
    Önbellek 6MB
    Çekirdek Sayısı? Dört çekirdek işlemci
    Ram (Bellek Hızı)? 8 GB
    Bellek Türü DDR3 1600Mhz
    Bellek Düzeni 2 x 4GB
    Max.Bellek? 16GB
    Toplam Bellek Slotu? 2
    Bellek Yükseltme Var
    Sabit Disk? 1TB
    Sabit Disk Hızı 5400rpm
    Ekran Kartı? 2 GB Paylaşımsız
    Grafik İşlemcisi Nvidia GeForce 820M
    Grafik Yapısı DDR3
    Grafik Genişliği 64 bit
    Ekran Boyutu? 15.6 inç
    Dokunmatik Ekran Yok
    Ekran Özelliği HD LED
    Ekran Çözünürlüğü 1366x768
    Optik Okuyucu Dvd Yazıcı
    İşletim Sistemi? FreeDos
    Webcam HD type (30fps@720p)
    Ses SRS Premium Sound
    Kart Okuyucu Var
    Wirelles Tümleşik 802.11 b/g/n
    Bluetooth Versiyon 4.0
    Ethernet 10/100/1000
    Hdmı? Var
    Usb Portu 1 x Usb 2.0 - 2 x Usb 3.0
    Video Portu Var
    Parmak İzi Okuyucu Yok
    Firewire? Yok
    3G Yok
    Klavye Düzeni Numerik Q TR
    Touchpad Var
    Pil Teknolojisi 6 hücreli pil
    Paket İçeriği Notebook, Şarj Aleti, Pil
    Boyutlar 383 x 249 x 323 mm
    Ağırlık 2.60 kg
    Renk Siyah
    Garanti Süresi 24 Ay Resmi Msı Yetkili Servisi

sizce alınırmı iyimi ekran kartı biraz düşündürdü

• soncu S kullanıcısına yanıt
    Hocam, acaba bu ürünü aldınız mı? Özellikleri fena değil ama ekran kartı okuduğum ve araştırdığım kadarıyla düşük seviye. O yüzden bende kararsızım. Yeni bi konu açmakta doğru değil, forumda bilgisi olan arkadaşlar umarım yardımcı olurlar.

ürün bu
    bir de bu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlkhan -- 3 Kasım 2014; 23:03:11 >

• Merhaba,

Ürünü bugün hepsiburada'dan aldım. henüz elime geçmedi... özellik olarak işlemci ram hdd usb sayısı vs gayet makul... sadece 840m ekran kartı ile ilgili tereddüt oluşturabilecek yorumlara denk geldim ancak ben şahsen cihazı iş için photoshop vb programlarda çok üst seviyede zorlamadan kullanacağımdan bu fiyata i7-8 gb vb özellikleri bulmak şu an sanki imkansız... ha önümüzdeki ay işler değişir piyasa düşer onu bilemem... ürün elime geçipte bir süre kullandıktan sonra pratikte de memnun kalırsam, teorideki güzelliğine pratikte eklenmiş olacak ve gayet makul bir alışveriş yapmış olacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettcann

Merhaba,

Ürünü bugün hepsiburada'dan aldım. henüz elime geçmedi... özellik olarak işlemci ram hdd usb sayısı vs gayet makul... sadece 840m ekran kartı ile ilgili tereddüt oluşturabilecek yorumlara denk geldim ancak ben şahsen cihazı iş için photoshop vb programlarda çok üst seviyede zorlamadan kullanacağımdan bu fiyata i7-8 gb vb özellikleri bulmak şu an sanki imkansız... ha önümüzdeki ay işler değişir piyasa düşer onu bilemem... ürün elime geçipte bir süre kullandıktan sonra pratikte de memnun kalırsam, teorideki güzelliğine pratikte eklenmiş olacak ve gayet makul bir alışveriş yapmış olacağım...

Hocam, ürün geldikten sonra acaba ilk izlenimi falan söyler misin? Nedir nasıldır özelliği kasa malzemesi Vs ilk izlenimi söyler misin? Ekran kartı performansını da söyleyebilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

cihaz elime ulaştı... win 7 yükleme sorunu yaşadım... cd görüyoru boot etmiyor direk biosa atıyordu... en son usb win 7 ile biostan boot modu : legacy, boot logo :off , boot option : usb key haline getirerek boot edebildim... şu an win 7 64 bit yükleme yapıyor... cihaz kasa olarak sade, şık... kasa malzemesi ekstra güçlendirilmiş vs değil gayet temel seviye ama insana angarya dandik bir kasa izlenimi vermiyor.... açıkçası casper ya da toshibanın parlak ama güven vermeyen kasa tiplerine göre gayet tatmin edici... cihazın tek tereddt yaşatan parçası ekran kartı şu an.... herkes 820m nin performansından şüpheli ancak bunu çok iyi test edemeyeceğim... çünkü anca world of tank ve en üst seviye olarak adobe prelude ile video işleme yapıp tecrübemi tekrar paylaşacağım...

kolaylıklar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.