Şimdi Ara

MSI CX62 6QD-234XTR Kullanıcı İzlenimleri //Genel Soruları Cevaplama (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
4
Favori
16.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu bilgisayarı almak üzereyiz. acaba hepsiburadadan alan oldu mu? MSI Türkiye garantili mi? ayrıca ssd takınca garantiden çıkar mı?
  • The Great Danton kullanıcısına yanıt
    Ben yanlis hatirlamiyorsam tekramarketten gidip elden almistim. Atasehir taraflarinda kucuk bir ofisleri var MSI yetkili saticisi firma. Bilgisayara zarar vermediginiz surece ssd takimindan garanti disi kalmiyor bende kendim taktim. Servis taksin isterseniz $25+KDV.
  • The Great Danton kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada dan aldım KDV indirimi zamanı kargo dahil 2220 TL ye geldi garanti de hiç sıkıntı yok kargo da Hepsiburada kolisi içinde msi kolisi onun içinde siyah orijinal kolisi var gayet sağlam geliyor tek sıkıntı arada kargo ile gönderdikleri için geç gelebiliyor çünkü araş kargo da uzun süredir çok sıkıntı var.

Pc ye zarar vermeden istediğin bileşeni ekleyip çıkarabilirsin garanti dışı kalmaz

Ama ssd takmadan normal kullanın önce 7200 rpm farkını hissediyorsunuz zaten bende ssd alacaktım 7200 farkını görünce 1 yıl beklemeye karar verdim biraz mevcut hdd yi yorulsun sonra ssd alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robinex -- 1 Ağustos 2017; 7:46:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazın harddiskinde sorunmu var yoksa sorun w10 kaynaklımı?Cihazı ilk açtığımda disk kullanımı 1 dk ya yakın %100 oluyor.Belirli aralıklarla ilk açıldıktan sonra yine %100 seviylerine görüyor ve ondan sonra normale dönüyor.Hepinizde durum aynımı arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HICKIRIKs -- 4 Ağustos 2017; 18:5:12 >
  • HICKIRIKs H kullanıcısına yanıt
    Win10 kaynakli bir sorun. Malesef win10 mekanik disklere gore tasarlanmamis. SSD taktiktan sonra bu sorunlarin hepsi kayboldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samichlaus

Win10 kaynakli bir sorun. Malesef win10 mekanik disklere gore tasarlanmamis. SSD taktiktan sonra bu sorunlarin hepsi kayboldu.

Hocam öncelikle cevap için teşekkür ederim.Windows 8.1 sistemi w10 a göre daha az yoruyor sanırım bu cihaz 8.1 de düzgün bir şekilde çalışırmı bilginiz varmı?Ayrıca cihazda kullandığınız ssd marka model nedir linkini atabilirmisiniz.
    Win8 bildigim kadari ile desteklenmiyor hocam. SANDISK X400 SSD M.2 2280 128GB Dahili SATA 6Gb/s TLC ssd kullaniyorum. Isterseniz intelin pcie ssd de var fiyati da gayet uygun ancak random okuma ve yazma hizi sandisk den dusuk oldugu icin ben sandisk i tercih ettim.
  • quote:

Win8 bildigim kadari ile desteklenmiyor hocam. SANDISK X400 SSD M.2 2280 128GB Dahili SATA 6Gb/s TLC ssd kullaniyorum. Isterseniz intelin pcie ssd de var fiyati da gayet uygun ancak random okuma ve yazma hizi sandisk den dusuk oldugu icin ben sandisk i tercih ettim.

Şu an kullandığınız ssd den memnunsunuz sanırım.Birde 128 gb çok az gibi yanında gelen 1tb hdd yide eş zamanlı olarak kullanabilir miyiz?Yukarda belirttiğiniz ssd yi nerden temin ettiniz netten baktım göremedim hocam.
    Tabi hocam neden kullanamayasınız. Bütçeniz el veriyorsa daha yakın yüksek depolama kapasitesine sahip ürünlere hatta mümkünse samsungun ssdlerine bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samichlaus -- 4 Ağustos 2017; 22:57:42 >
  • quote:

Tabi hocam neden kullanamayasınız. Bütçeniz el veriyorsa daha yakın yüksek depolama kapasitesine sahip ürünlere hatta mümkünse samsungun ssdlerine bakabilirsiniz.

Anladım hocam cevap için teşekkür ederim
  • Ürünü Haziran 2017de aldım. Aynı zamanda Asus N serisi kullanıcısıyım. Asus N serisi modellerine göre daha hafif olması çok güzel, klavyesinde sorun yaşamadım başlat tuşunun sağda olması, enter tuşunun küçük olması ve virgülün enterin üstünde olması gibi tuhaf gelen şeyler oldu fakat 1 gün içerisinde kullanımına alışıyorsunuz. Asus N serisi bilgisayarımda pasif soğutma adına metal kullanmışlardı fakat bunu ağırlık olarak hissedebiliyoruz, asusun soğukluk derecesi daha iyi. MSİ turbo fanı çok fazla ses yaptığını düşünüyorum, o sese göre soğutma performansı yeterli değil. Fandan gelen ses teamspeak, skype gibi programlarda karşı tarafa iletilecek kadar var. Karşı taraftan soran arkadaşlarım oldu oradan gelen ses ne diye... Turboyu her zaman kullanmıyorum o yüzden. Ses performansı tatmin edici değil basları hissedemiyorsunuz. Ekstra bluetooth hoparlör ile kullanıyorum. Tasarım olarak hoş gözüktüğünü söylemeden edemeyeceğim. Aldığım fiyat 2.000 TLdir. Tavsiye edilecek bir ürün. Windows 10 olarak kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfuncavus -- 12 Ağustos 2017; 2:12:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfuncavus

Ürünü Haziran 2017de aldım. Aynı zamanda Asus N serisi kullanıcısıyım. Asus N serisi modellerine göre daha hafif olması çok güzel, klavyesinde sorun yaşamadım başlat tuşunun sağda olması, enter tuşunun küçük olması ve virgülün enterin üstünde olması gibi tuhaf gelen şeyler oldu fakat 1 gün içerisinde kullanımına alışıyorsunuz. Asus N serisi bilgisayarımda pasif soğutma adına metal kullanmışlardı fakat bunu ağırlık olarak hissedebiliyoruz, asusun soğukluk derecesi daha iyi. MSİ turbo fanı çok fazla ses yaptığını düşünüyorum, o sese göre soğutma performansı yeterli değil. Fandan gelen ses teamspeak, skype gibi programlarda karşı tarafa iletilecek kadar var. Karşı taraftan soran arkadaşlarım oldu oradan gelen ses ne diye... Turboyu her zaman kullanmıyorum o yüzden. Ses performansı tatmin edici değil basları hissedemiyorsunuz. Ekstra bluetooth hoparlör ile kullanıyorum. Tasarım olarak hoş gözüktüğünü söylemeden edemeyeceğim. Aldığım fiyat 2.000 TLdir. Tavsiye edilecek bir ürün. Windows 10 olarak kullanıyorum.

Hocam ses performansından bende memnun değilim hatta şuan sağ hoparlör cızırdıyor.Kullandığınız bluetooth hoparlörün performansı nasıl mümkünse linkini atarmısınız?

kullandığım bluetootch hoparlörü çinden aldım ama kalitesi yüksek, daha önce 80 100 tl civarı türkiyede satılan ürünlerden satın almıştım geri iade ettim... Performansı güzel değildi. Şuan kullandığım ürün çok kaliteli ve tavsiye edebileceğim tek ürün, "https://m.gearbest.com/speakers/pp_621648.html?wid=21 " link erişilmezse eğer, "Original Xiaomi Bluetooth 4.2 Speaker" yazabilirsiniz.
  • snotty1 S kullanıcısına yanıt
    Foruma bayadır girmiyordum kusura bakmayın. Prize takınca takılmalar ortadan kalkıyor. İlginç ama hakikaten gerçek bu

• cx62nin ekranı çamur gibi mat ekran olması da cabası.

Eğer bu cihaza daha kaliteli görüntü olsun istiyorsanız
    250TLye msi GL62 ekranı ve 50 TLye GL 62nin LVDS kablosunu alıp takarsanız FULLHD görüntü alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 16 Aralık 2017; 15:8:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mücahit_

Foruma bayadır girmiyordum kusura bakmayın. Prize takınca takılmalar ortadan kalkıyor. İlginç ama hakikaten gerçek bu

ilginç olan birşey yok. Cihazın göümülü pilleri İŞlemci ve GPunun ihtiyacı olan anlı yüksek amperi karşılayamadığı için anlık takılmalar oluyor. Çözümü batarya değişimi ama gerek yok. adaptörle kullan gitsin.
  • Arkadaşlar E16J6IMS.10A bios update dosyası çıkmış. Kuran var mı acaba?
  • Gpu ve cpu ayarlarından pildeyken tasarrufa alma modunu kapatırsanız takılmalar ortadan kalkacaktır.

Edit not: en azından bende durum böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samichlaus -- 19 Ocak 2018; 11:50:7 >
  • hitman000 kullanıcısına yanıt
    Kurdum hocam ben

• Arkadaslar bu fani nasil susturucaz surekli 3200 devirde donuyor ilk sayfadaki yontemi tam olarak nasil yapicaz yanlis bisi yapmaktan korkuyorum ayrintili sekilde islemi anlatirsaniz sevinirim..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.