Şimdi Ara

MSI CX62 6QD-234XTR Kullanıcı İzlenimleri //Genel Soruları Cevaplama (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
4
Favori
16.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: robinex

Şöyle diyelim daha dogru olur daha önce gaming notebook yada kaliteli notebook kullananlara kalitesiz gelir ama benim gibi lg ve sonrasında packardbell kullananlar için fazlasıyla güzel bir kasa ayrıca turbo fan a aşık oldum

Aynen öyle kardeş:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dünden beri inanılmaz hadiseler yaşıyorum. CS 1.6'da fps düşüşleri yaşamaya başladım, böyle bir bilgisayarda, böyle bir oyunda bunu yaşamak sinirlerimi bozdu, şu an MSI'dan buz gibi soğumuş vaziyetteyim.
  • şu laptopu sırf hoparlörlerden dolayı satacam ses seviyesi bas vs hiç iyi değil bir ayarı vs varsa biri söylesin beyler
  • 1 haftadır kullanıyorum. Her türlü cok hosuma gidiyor valla. Bana göre sesi de iyin aslinda sonuçta notebook aldık arkadaşlar ses sistemi değil beklentisi yükseltmemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: robinex

1 haftadır kullanıyorum. Her türlü cok hosuma gidiyor valla. Bana göre sesi de iyin aslinda sonuçta notebook aldık arkadaşlar ses sistemi değil beklentisi yükseltmemek lazım

Daha önce asus laptopum vardı sesi efsaneydi şimdi bu oyuncak gibi kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: help21

evet beyler yorumlarımı yazayım daha önce 5 sene asus n53 serisi kullanmış biri olarak kasa kalitesi gerçekten kötü yani eh meh değil elinizde birgün kalır ve yakışmıyor bu fiyata.Isınma noktasında pc ısınmıyor AMA kasa o kadar dandik yapılmış ki ssd taktığım yerdeki ısınma direk elimin altında kasa bu kadar kötü beklemiyordum en ufak bir yalıtım düşünme vs yok adamlarda direk plastik parçayı yapıştırmış gibi duruyorlar.Ekran kalitesi mat parlamıyor ama öyle ahım şahım kalitede değil klasik bir panel. FHD ekran alınabilir.Onun dışında performansına lafım yok ama şu hemen elimizin altındaki hardisk ısınma sorunu can sıkıcı..

not: Fan sürekli çalışıyordu ve kafa ütülüyordu ilk sayfada arkadaşın verdiği linkten dosyayı indirin winrardan çıkarın ve sonra ECWin.BAT dosyasına tıklayın sonra karşısına msdos sistemi gelecek Y tuşuna basın pc yükleme yapıp kapanacak ve sonra huzur :D

Hocam merhaba cihazi hala eski bios surumundemi kullaniyorsunuz.Dosyayi indirip eski bios surumune donmenin olumsuz bir yonunu yasadinizmi fan sesi ve isinma olarak ne kadar fark ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HICKIRIKs

quote:

evet beyler yorumlarımı yazayım daha önce 5 sene asus n53 serisi kullanmış biri olarak kasa kalitesi gerçekten kötü yani eh meh değil elinizde birgün kalır ve yakışmıyor bu fiyata.Isınma noktasında pc ısınmıyor AMA kasa o kadar dandik yapılmış ki ssd taktığım yerdeki ısınma direk elimin altında kasa bu kadar kötü beklemiyordum en ufak bir yalıtım düşünme vs yok adamlarda direk plastik parçayı yapıştırmış gibi duruyorlar.Ekran kalitesi mat parlamıyor ama öyle ahım şahım kalitede değil klasik bir panel. FHD ekran alınabilir.Onun dışında performansına lafım yok ama şu hemen elimizin altındaki hardisk ısınma sorunu can sıkıcı..

not: Fan sürekli çalışıyordu ve kafa ütülüyordu ilk sayfada arkadaşın verdiği linkten dosyayı indirin winrardan çıkarın ve sonra ECWin.BAT dosyasına tıklayın sonra karşısına msdos sistemi gelecek Y tuşuna basın pc yükleme yapıp kapanacak ve sonra huzur :D

Hocam merhaba cihazi hala eski bios surumundemi kullaniyorsunuz.Dosyayi indirip eski bios surumune donmenin olumsuz bir yonunu yasadinizmi fan sesi ve isinma olarak ne kadar fark ediyor.

Bios güncelledim hocam ama fan ayarı ayrı. Fanı yazdığım şekilde yaparsan rahatlıyorsun yoksa sürekli çalışması beni rahatsız etmişti ısınma olarak cihaz ısınıyor ama kasa kalitesinden dolayı

• quote:

şu laptopu sırf hoparlörlerden dolayı satacam ses seviyesi bas vs hiç iyi değil bir ayarı vs varsa biri söylesin beyler

Ses konusu gerçekten büyük hayal kırıklığı ses sitemi kalitesi bekleyemezsin zaten ama bu kadar da kötü kalite ve düşük ses seviyesi bu fiyatta bir bilgisayara yakışmıyor. Bu bilgisayari aldığımdan beridir sürekli kulaklik kullanmak zorunda kalıyorum. Eskiden sadece oyunlarda kullanirdim şimdi surekli kulaklık kulağımda. Hoparlör ile ne müzik dinlerken ne de film dizi izlerken zevk alamiyorsun.

Ancak işlemci ekran karti uyumu bu bilgisayari muadillerinden cok daha iyi performans vermesini sagliyor.

Bu harddiskin oldugu yerden isinma ile ilgili sikayetci olanlar var. Ben de cogu zaman hem harddisk hem islemci be ekran kartini zorlayacak islemler yaptığım oldu ama hic bolgesel bir isinma sorunu yasamadim.

• Bende bu ürünü almayı düşünüyorum ancak bir kaç sorum var ve bu sorularımı ürünün kullanıcıları cevaplarsa sevinirim.

Dota 2 ve Cs Go da en az orta ayarlarda 60 fps alabilir miyim? Tabi bunu yaparken yaşadığım ildeki aşırı yüksek yaz sıcaklıklarında kapanmadan bu imkanı sağlaması önemli.

Cimri birisiyim paramı çar çur etmeyi sevmem o yüzden beni 5 6 yıl götürür mü ne dersiniz? ( 6 ayda bir bakım yaparım)

Fan temizliği ve termal macun yenilenmesi işlerini yapabiliyorum ancak bazı marka ve modeller de işlemci en ulaşılmaz noktada oluyor. Bu üründe de işlemciye ulaşmak zor mu? Ek olarak benim yapacağım fan temizliği ve macun işlemi ürünü garanti dışı bırakıyor mu?

Ürün için 100 tl altı direk prizede bağlanabilen yükseklik ayarı yapabileceğim laptop soğutucu önerisi olan var mı? (Alt deliklerle uyumlu olan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryilmaz035 -- 3 Temmuz 2017; 10:30:39 >

• Ürünü geçen hafta aldım. Malum fan 3000 rpm altında çalışmıyor ve sessiz bir ortamda gerçekten çok gürültülü. İlk sayfada eski firmware linki verilmiş onu kurmanın bir zarar olur mu? Defender onu açmamı engelliyor ve internette bu tarz downgradelerin zararlı olabileceğini okumuştum. Performans olarak gayet iyi ama bu gürültü çekilecek gibi değil. Ayrıca sol taraf gerçekten çok ısınıyor.
  • omeryilmaz035 O kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz oyunlar için 60 fps den fazlasını alıyorum. 5-6 sene götürüp götürmeyeceği beklentileriniz ile alakalı. Prize takılan soğutucu bilmiyorum ben zalman ns2000 kullanıyorum çokta iş yaptığı söylenemez.

• Çoğumuz attığım firmware i kullanıyoruz hocam bir zararı yok.

• Samichlaus kullanıcısına yanıt
    Fan temizliği ve termal macun yenileme işini kendimiz yaparsak garanti dışı kalma mevcut mu acaba?

• Arkadaşlar bende mi sıkıntı var pc aldım aldığım gün boş 107 den 108 e güncelledim nisan 2017 de çıkan bios sürümü. Ne ses var nede başka bişey sadece turbo fan açarsam ses geliyor o kadar

Diablo 3 ve lol oynuyorum ısınma yok denecek kadar az

• Merhaba arkadaslar microsoftun sitesindeki windows 10 pro surumu hangisi oluyor.Seceneklerde W10 W10N ,W10 single lauch gibi seyler var elimde pro lisansi var ona gore kurulum yapicam.
    https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HICKIRIKs -- 11 Temmuz 2017; 8:42:9 >
  • HICKIRIKs H kullanıcısına yanıt
    W10'u indiriyorsunuz. Elinizdeki key'e göre kurulum aşamasında pro ya da home sürümünü kendisi ayarlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman000

W10'u indiriyorsunuz. Elinizdeki key'e göre kurulum aşamasında pro ya da home sürümünü kendisi ayarlıyor.

Sadece w10 yazani indirip kuruluma basliyorum ve keyi girince kendisi tanimliyor sanirim pro diye?

• HICKIRIKs H kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Elinizdeki key'in niteliğini kendisi algılıyor. Key girişi yapıldıktan sonraki aşamada zaten size hangi sürümün yükleneceğine dair bilgilendirme kutusu/yazısı karşılıyor olması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman000

Aynen öyle. Elinizdeki key'in niteliğini kendisi algılıyor. Key girişi yapıldıktan sonraki aşamada zaten size hangi sürümün yükleneceğine dair bilgilendirme kutusu/yazısı karşılıyor olması gerek.

Cevap icin tesekkur ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mücahit_

Arkadaşlar dünden beri inanılmaz hadiseler yaşıyorum. CS 1.6'da fps düşüşleri yaşamaya başladım, böyle bir bilgisayarda, böyle bir oyunda bunu yaşamak sinirlerimi bozdu, şu an MSI'dan buz gibi soğumuş vaziyetteyim.

Peki şuanda aynımı hocam bende aynı sorunla müzdaripim

Pc yi ilk aldıgımda gta 5 ve benzeri oyunlar oynarken çok ısınma problemi yaşamıyordum 70 dereceyi görüyordu max ama işi 90 dereceleri görüyo ve takılmalar oluyor oyunda format atdım ama halan aynı sorun var

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.