Şimdi Ara

*** MSI CX640DX-658XTR Kullanıcı Topluluğu *** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
12.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kasparss

quote:

Orijinalden alıntı: rebellisch

Touchpad driverında bir sorun var, aynı şekilde photkey de kafayı yedirtiyor arasıra. normal kullanımda fan bölgesi dışında ısınma yok. ama oyunlarda fan deli gibi çalışıyor. Benim en çok kafama taktığım sorun hdd den tıkırtı cızırtı gibi kulak tırmalayıcı bir ses gelmesi. aslında çok yüksek de değil ama pcnin başında olduğunda duymamak mümkün değil. hdd ışığı yanarken o ses geliyor. aşağıya video koydum arkadaşlar sesi kaydedip, bir inceleseniz iyi olur. Birkaç arkadaştan rica ettim ama duyamadıklarını belirttiler. ses touchpadin sağından geliyor. Bu sesi duyabileceğiniz bir yöntem söylemek istiyorum. Hdtune adlı programda random access testi yaprasanız duyabilirsiniz . bu hdd nin normal sesi mi garantilik mi hala karar verebilmiş değilim. 1 ay ayrı da kalmak istemiyorum boş yere garantiye yolayıp. aşağıdaki videoda sesi kaydettim, dinleyip fikir verirseniz sevinirim;

http://www.youtube.com/watch?v=Q-txWikumxs

hocam aynısı ben de var ama bana göre bu harddiskin kendi özelliği bence servise falan gönderme eskisini de arayabilirsin.hatta yabancı forumlardan da araştıracam.beni de rahatsız etti ama dünden beri alıştım.ayrıca bu ses duyduklarım arasında en az kulak tırmalayanıen azından fan sesi yok bunda da...

hocam işte bazı kişiler hitachi hddlerin sesli çalıştığını bunun normal olduğunu söylüyorlar. ama bu sesi duymayanlar da var, sonuçta hepsinde aynı seri hdd kullanılıyor. siz de ses duyulabilir düzeyde mi benimki gibi. gece çok sessiz bir ortam olmasına gerek de yok benim duyabilşmem için. :)

• quote:

quote:

quote:

Touchpad driverında bir sorun var, aynı şekilde photkey de kafayı yedirtiyor arasıra. normal kullanımda fan bölgesi dışında ısınma yok. ama oyunlarda fan deli gibi çalışıyor. Benim en çok kafama taktığım sorun hdd den tıkırtı cızırtı gibi kulak tırmalayıcı bir ses gelmesi. aslında çok yüksek de değil ama pcnin başında olduğunda duymamak mümkün değil. hdd ışığı yanarken o ses geliyor. aşağıya video koydum arkadaşlar sesi kaydedip, bir inceleseniz iyi olur. Birkaç arkadaştan rica ettim ama duyamadıklarını belirttiler. ses touchpadin sağından geliyor. Bu sesi duyabileceğiniz bir yöntem söylemek istiyorum. Hdtune adlı programda random access testi yaprasanız duyabilirsiniz . bu hdd nin normal sesi mi garantilik mi hala karar verebilmiş değilim. 1 ay ayrı da kalmak istemiyorum boş yere garantiye yolayıp. aşağıdaki videoda sesi kaydettim, dinleyip fikir verirseniz sevinirim;

hocam aynısı ben de var ama bana göre bu harddiskin kendi özelliği bence servise falan gönderme eskisini de arayabilirsin.hatta yabancı forumlardan da araştıracam.beni de rahatsız etti ama dünden beri alıştım.ayrıca bu ses duyduklarım arasında en az kulak tırmalayanıen azından fan sesi yok bunda da...

hocam işte bazı kişiler hitachi hddlerin sesli çalıştığını bunun normal olduğunu söylüyorlar. ama bu sesi duymayanlar da var, sonuçta hepsinde aynı seri hdd kullanılıyor. siz de ses duyulabilir düzeyde mi benimki gibi. gece çok sessiz bir ortam olmasına gerek de yok benim duyabilşmem için. :)

hemen msi foruma da patlatmışın bakıyorum da ...ayrıca ingilizcen güzel daha ne olsun bu ses olayı inan insana göre değişir.bendeki ses de az değil .yarında ben video atıyım sen bak ona göre karar ver .2 sene garanti var ne zaman arıza yaparsa o zaman değişirsin zaten tabi eğer veriler gitti demezsen.ben olsam bunun için servise göndermezdim.kaldı ki hitachi 2.5 harddisklerinen sağlamlarını yapar ve samsung seagate wd kadar sayıca da fazla yapmadığından otomatikman arıza olasılığı da az olan bi marka.japona güven sen.bu seri de tayland üretimi .bu arada az önce öğrendim 2011 de hitachi gst yi almış wd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasparss -- 12 Mart 2012; 0:52:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hemen msi foruma da patlatmışın bakıyorum da ...ayrıca ingilizcen güzel daha ne olsun bu ses olayı inan insana göre değişir.bendeki ses de az değil .yarında ben video atıyım sen bak ona göre karar ver .2 sene garanti var ne zaman arıza yaparsa o zaman değişirsin zaten tabi eğer veriler gitti demezsen.ben olsam bunun için servise göndermezdim.kaldı ki hitachi 2.5 harddisklerinen sağlamlarını yapar ve samsung seagate wd kadar sayıca da fazla yapmadığından otomatikman arıza olasılığı da az olan bi marka.japona güven sen.bu seri de tayland üretimi .bu arada az önce öğrendim 2011 de hitachi gst yi almış wd.

:) o değilde nerde olsa birbirimizi buluyoruz ya :)

• Hocam kayıda baktım. Ses fazla geldi biraz bana, bende o kadar yüksek değil.
    Herhalde ses kayıt programı yüzünden diye düşündüm. Ama rahatsızlık yaptığına göre bu kadar gerçekten aşırı yüksek olabilir.
    Ben kayıt yapmayı denedim laptopun mikrofonuyla cızırtı sesi duyulmuyor bile. Belki de cep telefonunu dayadınız öyle çektiniz bilmiyorum.

Benim soracağım şu: Daha önce kendinize ait devamlı kullandığınız laptopunuz oldu mu bu ilk mi? İlk değilse daha öncekinde ses nasıldı.

Eğer ilkse benim tavsiyem dışarıda orada burada laptop görürseniz bir yanına yaklaşın çıkardığı sese bakın.

Masaüstü kasasından bu ses pek gelmez, ayrıca kasa laptop gibi burnumuzun dibinde durmuyor mesafe var. Bu resmen 20 cm önümüzde disk dönderiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mindtrick -- 12 Mart 2012; 2:49:23 >
  • ızlenımlerımı paylasmaya devam edıyorum

MSı acıkcası cok memnunum bu fıyata akrıslık bana sundugu kalıte ve performans gercekten sık ve guzel

ben flım zılerken oyun oynarken genelde HDMI ıle lcd tv den oynuyor ve ızlıyorum harıka oluyor acıkcası

kucuk oyunlarda ve flımlerde katıyen en ufak ısınma yok saatlerce oynasan ızlesen bıle

ama ne zamankı blakc op cod7 yukledım o zaman evet asırı ısınıyor gt 540 gecıp yogun kullandıgı ıcın ama oyunda en ufak donma vs yok gercekten yuksek ayarlarda harıka oynuyorsun tam oyun makınası

1300 tl gt 540 2 gb ram 6 gb i5:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mindtrick

Hocam kayıda baktım. Ses fazla geldi biraz bana, bende o kadar yüksek değil.
    Herhalde ses kayıt programı yüzünden diye düşündüm. Ama rahatsızlık yaptığına göre bu kadar gerçekten aşırı yüksek olabilir.
    Ben kayıt yapmayı denedim laptopun mikrofonuyla cızırtı sesi duyulmuyor bile. Belki de cep telefonunu dayadınız öyle çektiniz bilmiyorum.

Benim soracağım şu: Daha önce kendinize ait devamlı kullandığınız laptopunuz oldu mu bu ilk mi? İlk değilse daha öncekinde ses nasıldı.

Eğer ilkse benim tavsiyem dışarıda orada burada laptop görürseniz bir yanına yaklaşın çıkardığı sese bakın.

Masaüstü kasasından bu ses pek gelmez, ayrıca kasa laptop gibi burnumuzun dibinde durmuyor mesafe var. Bu resmen 20 cm önümüzde disk dönderiyor.

Sesi dediginiz gibi telefonla kaydettimm. İkinci sorunuza cevap olarak ilk dizustu bilgisayarim ama cevremdeki bircok bilgisayari ayni sartlarda denedim.rahatsiz edecek derece ses yoktu belki bunda msi nin kasa yalitimi etkili ola bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellisch -- 12 Mart 2012; 12:19:24 >

• Güç seçenekleri ile ilgili ne yapıyorsunuz arkadaşlar hangi modda çalıştırıyorsunuz pirize takılıyken? Eco off yapmak mı iyidir oyunlarda gaming mi. Eco off iyidir performans için ama hem performans hem az fan çalıştırması açısından hangisidir? Kurcalayan varsa aranızda...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mindtrick

Hocam kayıda baktım. Ses fazla geldi biraz bana, bende o kadar yüksek değil.

Sesi dediginiz gibi telefonla kaydettimm. İkinci sorunuza cevap olarak ilk dizustu bilg

Gönlünüzün rahat olması için servise uğrayabilirsiniz ama eminim bunun doğal sesi bu diyeceklerdir.

edit:

quote:

ama cevremdeki bircok bilgisayari ayni sartlarda denedim.rahatsiz edecek derece ses yoktu belki bunda msi nin kasa yalitimi etkili ola bilir

Bu kıllandırdı beni. Servis işini düşünün bence o zaman. İstanbul'dasınız zaten şube çoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mindtrick -- 12 Mart 2012; 12:22:52 >

• ben direk yanında olmadan sese karar verilmez diyorum şöyle ki biz arkadaşlarla samsung ace ve samsun wave 2 nin en yüksek kalitede ses kayıtlarını karşılaştırdık .test yere toplu iğne düşürme testi.sonuç wave 2 nin anormal ses kayıt kalitesi karşısında şaşırdık.hakkaten yere düşen toplu iğnenin düşme sesi hatta çınlaması duyuluyo ace de ise hiçbişey duyulmuyo.ayrıca dünden beri biraz bakındım genelde hitachi sesli harddisk yapar şeklinde şikayetler mevcut.işin garip tarafı bu harddiskin sesi işlem yaparken azalıyo beklemede artıyo...
  • quote:

ben direk yanında olmadan sese karar verilmez diyorum şöyle ki biz arkadaşlarla samsung ace ve samsun wave 2 nin en yüksek kalitede ses kayıtlarını karşılaştırdık .test yere toplu iğne düşürme testi.sonuç wave 2 nin anormal ses kayıt kalitesi karşısında şaşırdık.hakkaten yere düşen toplu iğnenin düşme sesi hatta çınlaması duyuluyo ace de ise hiçbişey duyulmuyo.ayrıca dünden beri biraz bakındım genelde hitachi sesli harddisk yapar şeklinde şikayetler mevcut.işin garip tarafı bu harddiskin sesi işlem yaparken azalıyo beklemede artıyo...

bekleme ya
    bekleme anındaki sesi apm ayarlarını devre dışı bırakarak azaltabilirsiniz. hddscan adlı programla
  • GTA 4 en yüksek ayarlarda 39 fps alıyorum. Oyun performansından çok memnunum
  • Valla ben İngilizce aradım Hitachi olayını bir şey çıkmadı bir iki kişi klik yapıyo demiş ama o klik sesi Hitachi'ye özgü bir şey değil. Önemli bir sorun olsaydı bir sürü link çıkardı Hitachi skandalı/fiyaskosu/rezaleti/Mazlum'u getirin bana diye ama bir şey görmedim. Bu modeli almayı düşünenlere belirteyim dedim bu konuda benim bilebileceğim bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

GTA 4 en yüksek ayarlarda 39 fps alıyorum. Oyun performansından çok memnunum

ben gta 4 ü en yüksekte oynayamıyorum çok fazla takılıyor galiba oyunun yada crackin yüzünden
  • yav beyler benim windows partition programıyla biçimlendirirken göçtü.güvenli kipte falan filan da açılmıyo.o yüzden tekrar yüklüycem ama usb den ilk yüklerken direk usb seçeneği çıkmıyo bizim makinede .ilk denemede bikaç defa denedikten sonra yine usb yi görmemesine rağmen yüklemişti.şimdi deniyorum olmuyo ne biçim bios bu anlamadım adam gibi neden usb gözükmüyo ki?bi de ilk yüklememde bölümlendirme olayını atlamışım nerdeydi bu olaylar,göçen c yi nasıl formatlıycaz bilen varsa anlatsın.xp den win7 ye geçince böyle oluo sanırım...
  • evet yine ben deniz yine tesadüfi olarak usb den kurmaya başladım.format atması 2.5 saat aldı valla.neyse bu sefer harddiski böldüm ama hala kafamda usb yi nasıl gördü o bi muamma.bilen varsa anlatsın...
  • bu kaydettiğim videoyu hitachi supporta gönderdim sağolsunlar hemen cevap attılar;

support_uk@hitachigst.com

12:13 (9 saat önce)

Kime: bana
    Dear Sir / Madam,

Thank you for contacting our Hitachi Technical Support Center.

Your hard drive is not sounding right. I would ****e that you backup your data now that you still can and then contact your system (laptop) manufacturer for a replacement if your laptop is still under warranty.

Should you have any further questions please do not hesitate to contact us at: support_uk@hitachigst.com.

Best Regards
    Hitachi Technical Support Center
  • quote:

bu kaydettiğim videoyu hitachi supporta gönderdim sağolsunlar hemen cevap attılar;

Dear Sir / Madam,

Your hard drive is not sounding right. I would ****e that you backup your data now that you still can and then contact your system (laptop) manufacturer for a replacement if your laptop is still under warranty.

Should you have any further questions please do not hesitate to contact us at: support_uk@hitachigst.com.

Best Regards

ne yani sana servis yolu mu gözüktü?işe bak ya seri hatalı olsun da gör şimdi...

• quote:

quote:

bu kaydettiğim videoyu hitachi supporta gönderdim sağolsunlar hemen cevap attılar;

Dear Sir / Madam,

Best Regards

ne yani sana servis yolu mu gözüktü?işe bak ya seri hatalı olsun da gör şimdi...

zannetmiyorumki bir şey çıksın ama içim rahat etsin diyerek gönderecem galiba

• Usb den kurmayı başaramadım boot ayarlarını değiştirdim fakat kurulum yok.
  • Bende usb den bot secenegini bulamadim bios setupta
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.