< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 9 Ekim 2019; 13:25:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 9 Ekim 2019; 13:25:53 > |
İlk önce şu fiyatlara bi ayar çekin
|
https://www.cimri.com/monitor/en-ucuz-msi-optix-mag341cq-uwqhd-34-inc-100hz-curved-gaming-monitor-fiyatlari,208332057
07.25'te 3.050TL'ye düşmüş, bir hafta o fiyattan satılmış, 08.23'te 3.183'ten satılmış. Bildiğimiz hepsiburada işte %99 indirim yazsada inanmayacaksın. Yinede güzel fiyat, almayı düşünen arkadaşlar değerlendirebilir ama fiyat daha düşüklerini gördüğü için kendimi tutuyorum. Muhtemelen stok bitince birdaha aylarca piyasada görmeyiz. Ultrawide piyasası çok kötü Türkiye'de. Aradığın ürünü bulman mümkün değil, bulduklarınla idare etmek zorunda bırakıyorlar insanı. MSİ Türkiye'ye bizimle bu gibi kampanyaları paylaştıkları için teşekkür ediyorum. Burada diğer markaları göremiyoruz, kendileri ilgililer en azından. Benim gönlümde bu anlamda bir tık öndeler. |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 9 Ekim 2019; 18:32:9 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 15 Ekim 2019; 16:47:28 > |
|
|
|
|