Şimdi Ara

MSI DKA790GX Platinum arıza yardım acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardım lütfen imzamdaki sistemle pc calışırken prime 95 açtım 10 dakka sonra pc kapandı bidaha anakart tan tepki yok diğer tüm parçaları denedim sorun yok lütfen yoksa yarın exa ya göndereceğim inşallah değişir garantisi bozulmamıştır cpu 3ç7 de ht 2100 1480 volttaydı cpu kuzey köprüsüne 1.4 vermiştim fsb 320 idi anlayamadım msi almam artık mafetti işlerim kaldı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• valla ben kulanıyorum güzel oldukça performanslı

nb ye 1.4v yerine 1.385 gibi bir değer yeterli olurdu ayrıca HT voltajına baya yüklenmişsiniz onada 1.4v yeterli olurdu

BİOS PİLİNİ Çıkarıp taktınızmı? yaptınız halde açılmıyorsa Gönderin EXA'ya sorunuzu çözerler bende ordan aldım

Ayrıca normalderi elektronik bir alet her an bozulabilir hatalar olabilir yani bu sebeb den MSI kötülemek doğru olmaz MSI dünyaca ünlü markalardan biridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BroK€NSaf€ty -- 22 Şubat 2009; 18:42:05 >
  • cvp için teşekkürler ama yanlış anladınız galiba cpu 1.488 nb 1.4 ht 1.3 volt vermiştim

fsb 320*12 idi sorun yoktu prime 95 10 dakka sonra kapandı bidahada açılmadı

hiç tepki vermiyor bios pilini cıkardım taktım ama power ı bile calıştırmıyor sorun ne olabilir exa nasıl dır garanti konusunda kullanıcı hatası derlermi cok teşekkürler
  • msı dan uzak durun
  • quote:

nb 1.4 ht 1.3 volt vermiştim

yuksek degerler bence.320 fsb de yuksek niye carpan dusurdun ki x2 mi sandin?nb hizi kacti kim bilir?kuzenim de kullaniyor 920, nb yuzunden 3.6'da birakti.polis ceza keserken 220 ibre koymuslar basmayalim mi gibi olmus seninki.garanti disi deseler gik dememen lazim.
  • cvp için teşekkürler ama 350 tl lik anakartta 300 fsb yapamacaksak oc için üretilmiş diye piyasaya sunmasınlar forumda coğu kişi daha yüksek fsb ile kullanıyorlar hatta gigabyte anakartın video incelemesinde 12 carpana ayarlayıp 300 fsb ayarlayıp nb 1.4 verdiler incelemede neyse garantiden inşallah değişir
  • phenomlarda fsb arttikca nb hizi da artar bu da oc yapmayi zorlastirir hele anakartta nb carpani yoksa.black model bu acidan pratik pahali anakart gerekmiyor.o anakart sadece phenom icin uretilmiyor adam 400 fsb koyabilir ben o anakarti alip x2 islemci kullanip 338 fsb yapabilirim.cpu-z memory bolumunde yazar ve o hizi cok yukseltip de anakart islemci ucuran arkadas var gelsin anlatsin o da gordugu bir seyi yaparken ucmus.phenomlarda fazla fsb yukseltmemek gerek kisacasi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben fsb yi yükseltince zaten nb ve ht çarpanını 9 dan 7 ye aldım yani 2100 pek geçmedim oyüzden forumda 2400 lerde kullanan cok kişi var zaten ht 3.0 5200 fsb yi destekliyor buda 2600 kadar cıkabilir zaten ben cok acımasız birşey yapmadım anakarta allahtan anakart uçtu işlemcim sağlam
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf1985

hocam ben fsb yi yükseltince zaten nb ve ht çarpanını 9 dan 7 ye aldım yani 2100 pek geçmedim oyüzden forumda 2400 lerde kullanan cok kişi var zaten ht 3.0 5200 fsb yi destekliyor buda 2600 kadar cıkabilir zaten ben cok acımasız birşey yapmadım anakarta allahtan anakart uçtu işlemcim sağlam

yanlış yazdım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BroK€NSaf€ty -- 25 Şubat 2009; 5:13:50 >
  • Arkadaşım bozuk diye gönder gitsin.Kimse sana ne yaptın buna sen diye sormaz korkmana gerek yok.
  • brokensafety yanlış yazdım demişsin ama ben anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf1985

brokensafety yanlış yazdım demişsin ama ben anlayamadım

Diğer konuda Demişsin 920 vardı sende ben o konudaki mailini unuttum nb ile ht ile ilgili yazmıştım oraya yazdını görünce sildim mesajı sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.