Şimdi Ara

MSİ EX 620 HAKKINDA LÜTFEN KULLANANLAR BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSİ EX 620 ürününü almayı düşünüyorum, fakat bu güne kadar hiç msi laptop kullanmadım. Bundan dolayı kalitesini pek bilmiyorum. Isınma sorunu varmı performansı nasıl gibi bazı şüphelerim var. buyrun alma istediğin laptobun linki kullananlar yorum yazarsa çok sevinirim. ( Bu arada bu ürünü vatanbilgisayar dan alan var mı firma herhangi bir garanti sorunu oluyor mu ? )
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35926

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchelik -- 21 Ocak 2009; 14:23:23 >

• şu linki inceleyebilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_29024659/tm.htm
    Bende hiç MSİ kullanmamıştım
    Standart kalitede ama iyi özelliklerine göre uygun fiyatıyla öne çıkıyor
    Isınma sırunu olmuyor ama bana göre biraz sesli fana sahip
    Vatan da var zaten uygun fiyata.Ayıplı ürünü iade hakkın var sorun olmaz
  • aslında 2 laptop arasında kaldım acer ve bu msi.
    msi nin özellikleri seninde dediğin gibi kağıt üzerinde acer'e göre 1 numara ama acer kullandığımdan kalitesini biliyorum fakat özellik olarak msi tam bi harika buyrun buda acer :
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NOTACE00336

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchelik -- 21 Ocak 2009; 14:50:30 >
  • acer tek üstün tarafı ekran kartı..
    kaliteden kasıt nedir bilemiyorum ama MSI dan çok fazla üstün olduğunu düşünmüyorum çünkü bende inceledim bu modeli Vatan da ama Msi aldım
  • Ben MSI ex620 aldım. Recovery sorunu yaşıyorum ama tamamen benim afedersiniz salaklığımdan :).

Yoksa çok güzel. Safranın dediğinin aksine ben fan sesi vs. hiç duymadım . Sadece laptop altında dengeyi saglasın diye duran 5 süngerden biri düşmüş o da benim hor kullandığımdan.

Vallahi memnunum kim ne derse desin (=

1420 tl ye kım sana

p4 core 2 duo 2.00ghz 3mb önbellek 1066mhz işlemci
    3gb ram ddr2 667
    320 gb sata hdd TOSHIBA
    16:9 film izlemeli , subwooferlı

Notebook verir ki?

Tek sorun Türkiye'de sadece İstanbul-Maltepe'de ANKO bilgisayar teknik servislik yapıyor
  • PCLABS SİTESİNDE DE AYRINTILI İNCELEMESİ VAR İSTERSEN BAKABİLİRSİN ....
  • whntorrent Evet fiyatına oranla iyi bir model gerçekten
    Fan sesi duymuşsundur muhakkak yoksa yanar bilgisayar :) yani fan sesi derken ben bir kıyaslama yapmıştım aslında umarım benim bilgisayarda bir sorun yoktur sonuçta fan sesi olacak muhakkak ama anormal olmayacak şekilde..
    Teknik servis konusu sıkıntılı gerçekten
  • Bu ürün ile oynadığınız oyunlardaki FPS değerlerini yazarmısınız. Driverleri Güncel kurup oynarsanız fark edebilir.
    ATi ekran kartları güncel driverlerle daha iyi randıman veriyor diye biliyorum çok fark ediyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.