Yaklaşık 15 gün önce pcdepo.com dan bir adet msiex600 notebook aldım.oyun oynarken aşırı ısınıyor ve 15-20 dk içinde kendiliğinden kapanıyor.yardımcı olursanız sevinirim.
Bence yol yakınken laptopu gönder yenisi ile değiştirsinler bendede msi m670 var ısınıyor ama resetleme sorunu suana kadar cıkmadı bence laptopunuzu götürün yenisi ile değiştirin
15 gün içerisinde değişim kabul ediyolardı ancak 15 gün bugün itibariyle doldu.Acaba yasal hakkım var mı iade için onuda bilmiyorum.
laptoplarda ısınma sorunu ewet var ama eğer reset atıoyor veya kapatıoyorsa kesinlikle hemen garantisine gönder...
Laptop fabrikadan hatalı üretilmiş ister 15 gün ister 30 gün olsun genede alırlar
Amaç illa değiştirmekmi? Gönder servise garanti kapsamında kontrol edilsin
Arkadaşım üretim hatalı cihaz vermişler bide garantiyle mi uğraşsın arkadaş Direk 0'ıyla değiştirmeleri gerek
Amaç illa değiştirmekmi? Gönder servise garanti kapsamında kontrol edilsin
Arkadaşım ürünü alalı henüz 15 gün oldu bu kısa zamanda arıza veren ürünü elbetteki değiştirmek isterim.o yüzden yardım istedim.Yinede fikir fikirdir ilgilendiğin için teşekkürler.
Arkadaşlar yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.Lap top hatalı üretim olduğu için satıcı firma tarafından yenisi ile değiştirildi.
quote:
Orjinalden alıntı: stockburn
Arkadaşlar yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.Lap top hatalı üretim olduğu için satıcı firma tarafından yenisi ile değiştirildi.
geçmiş olsun. Ne güzel valla bazı firmalar aylarca oyalıyor insanı. Güle güle kullan yeni laptop unu.
teşekkür ederim dostum sağolasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme