Şimdi Ara

MSI Ez debug led hatası lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar MSI B450M Pro Vdh Max anakart aldım AMD rayzen 3800x işlemci taktım 16 GB da ram taktım.
    Sorun şu bilgisayarı çalıştırdığımda ramler takılı değilse CPU LED ışığı yanıyor ramleri takarsam Ram ve vga LED ışığı yanıyor CPU ışığı sönüyor. İki şekildede görüntü alamıyorum ofiste aynı probilemi yaşarken ekran kartı takıp görüntü almış ilk işim biosa girip biosu güncellemiştim. Ardından defalarca restart ettim sorunsuz bios açılmıştı bir problem yok diyerek kapattım ekran kartını ofiste bırakıp eve getirdim sistemi, 8 pin beslemeli ekran kartımı taktım güç verdim gene görüntü yok gene ledler yanıyor yukarda belirtilen sıralamadaki gibi. Problem ne olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuya her hangi bir yorum gelmemiş ama aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olurda bu konuya denk gelirlerse bilgilendirmek istiyorum buradan, imkanınız varsa başka bir Power Supply ile test edin mutlaka. Ofiste yeniden denediğimde sistem sorunsuz açılıyor. Evde mevcut kasamda düzenli olarak kullandığım 700w Power Supplyde bir problem var o problemide aşıp bu yorumu düzenleyerek paylaşacağım. İyi forumlar.
  • Takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.