Şimdi Ara

MSI G24C4 144hz 1ms Kavisli Gaming Monitor 999TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
12.489
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    soru işareti kalan yer muhtemelen eksik/yanlış bilgidir. ayrıca 75hz pek bir şey ifade etmiyor. aoc'un bu modelini kötüleyen tek bir inceleme ve yorum bulamadım açıkçası. zatec aoc panel üretmez kasa üretir sadece. linkini verdiğim model çok klas bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altyazar

soru işareti kalan yer muhtemelen eksik/yanlış bilgidir. ayrıca 75hz pek bir şey ifade etmiyor. aoc'un bu modelini kötüleyen tek bir inceleme ve yorum bulamadım açıkçası. zatec aoc panel üretmez kasa üretir sadece. linkini verdiğim model çok klas bir model.
    Firma ile sorun yaşayanlar var alacağım kararsız kaldım şimdi. Birde bu sorun çıkarırsa canım sıkılmasın ?
  • quote:

https://www.youtube.com/watch?v=oRtj0Ur5Bbc

35. saniye
    İtopya videosunda hoparlor yok diyor epeyee bakıyorum hoparlor var diyor kafam karıştı. tekrar baktım model aynı.

• muaz1984 kullanıcısına yanıt
    sizin takıldığınız nokta nedir benim linkini verdiğim monitörde. 250? yazan 144 için mi yazılmış? ben sizin monitörünüz için diyorsunuz sandım
    İstanbul'da iseniz mağazadan aynı fiyata piksel testi vs yaptırarak alabilme imkanınız var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

İstanbul'da iseniz mağazadan aynı fiyata piksel testi vs yaptırarak alabilme imkanınız var.
    İzmir deyim maalesef.
  • quote:

sizin takıldığınız nokta nedir benim linkini verdiğim monitörde. 250? yazan 144 için mi yazılmış? ben sizin monitörünüz için diyorsunuz sandım
    Benim monitorde 250 cd/m buda aynı. pf serisi 350 cd/m.DAha önce asus vn247h vardı 60hz fakat efsane monıtordur. ondan buna yanı aoc 2260vwq6 e geçtim bildiğin çöp geldi bana.

Enigmalexyoutube
    AOC 24G2U Unboxing - 144Hz IPS Gaming Monitor
    https://www.youtube.com/watch?v=bMsNtgopUmc

3:15'de hoparlor çıkışı var. sanırım var.
    itopyayoutube
    178 Derece Yandan Bile Baksanız Görüntü Kaybı Yaşatmayan Fiyatının Kralı: 144Hz AOC 24G2U MONİTÖR
    https://www.youtube.com/watch?v=V6w76b0j2cU

2. yorumda daha önce almış kişi var diyor :D kesin var

kafeler de hala var bunlardan bu tabii ki leş. diğer model ile kıyaslanamaz bile
  • 250 nit parlaklık sıkıntılı biraz.
  • Arkadaşlar önerdiğiniz AOC IPS monitörün 27G2U olan modelini satın almıştım incehesap gaming gecesinden . İlk başta herşey çok güzeldi fakat sonradan kırmızı piksel oluştu , benim gibi bir sürü kişidede aynı problem oluşmuş . Bende iade ettim , sağolsunlar ücret iadesi yaptılar . Şimdi bu MSİ monitörü 999 görünce direkt satın aldım .
    Geçen seneki BlackFriday'de MAG241C serisini cıkartmışlardı , onuda satın almıştım :) MAG241C modelinde film vs cok iyi değildi fakat oyuna girince monitör evriliyordu resmen .
    Amacınız oyun ise bu monitörde beklentinizi karşılayacaktır bence :)
  • Samsung 24 inc 144 hz den iyi midir
    1099 tl ye satılan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 r fazla kavıslı 1800 r olsa ıyıydı
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    Hocam GTX 1050 Tİ için 144Hz zaruri midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vespapa41 kullanıcısına yanıt
    evet. 1050ti cogu oyunda FHD'de 60 ve ustunu gorebilecek bir kart. orta ayarlarda 144 tadindan yenmez. 60hz kullanmak gozlere iskenceden baska bir sey degil

Sağ olun hocam, bahsi geçen iki monitör arasından AOC net olarak önde mi diyorsunuz peki?

• vespapa41 kullanıcısına yanıt
    acik ara. curved sanildigi kadar guzel bir sey degil. yaris ve bazi single oyunlarda keyif veriyor bana o kdar.

Anladım hocam sağ olun.

• ben bunu beğendim.

www.hepsiburada.com
    ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2758-2kp-mhd-27-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-qhd-ips-monitor-p-HBV00000OGHPS
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.