Şimdi Ara

MSI G24C4 144hz 1ms Kavisli Gaming Monitor 999TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
12.489
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24” monitörde kavis olması ne avantaj sağlayabilir ki arkadaş. Bence 32”ten itibaren mantıklı olacaktır. Bir de kavisli ips panel yok bildiğim kadarıyla. Kavisliler VA panel oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl olan monitörlerde panel parlaklığı fix 250 nit. eskimiş panelleri iteliyorlar gibi hissediyorum.

vatanbilgisayarda kontrol ettim 350 nit altı parlaklık tat vermiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

1000 tl olan monitörlerde panel parlaklığı fix 250 nit. eskimiş panelleri iteliyorlar gibi hissediyorum.

vatanbilgisayarda kontrol ettim 350 nit altı parlaklık tat vermiyor...
    Aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mistemir

Arkadaşlar önerdiğiniz AOC IPS monitörün 27G2U olan modelini satın almıştım incehesap gaming gecesinden . İlk başta herşey çok güzeldi fakat sonradan kırmızı piksel oluştu , benim gibi bir sürü kişidede aynı problem oluşmuş . Bende iade ettim , sağolsunlar ücret iadesi yaptılar . Şimdi bu MSİ monitörü 999 görünce direkt satın aldım .
    Geçen seneki BlackFriday'de MAG241C serisini cıkartmışlardı , onuda satın almıştım :) MAG241C modelinde film vs cok iyi değildi fakat oyuna girince monitör evriliyordu resmen .
    Amacınız oyun ise bu monitörde beklentinizi karşılayacaktır bence :)
    G24c4 ile mag241c farkı nedir?
    Arada 400 lira fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vespapa41 kullanıcısına yanıt
    Galiba sırf "ips" olduğu için önermiş bazı arkadaşlar ama bahsi geçen aoc model monitör sahte 8bit, bol bol color banding görürsünüz artık.

Msi en azından 8bit ve va panel daha derin siyahlar vadediyor.

İkisi arasında en mantıklı seçim msi almak olacaktır, hem paranız cebinizde kalır hem 8bit içerikleri color banding olmadan deneyim edersiniz.

• Hala aynı fiyat. Son 45 dk değilmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu bırakın aoc msi falan hikaye bunlar asus alın kafanız rahat etsin

• Dün gece bende satın aldım. Askerden gelince kullanıcam artık 😅
    Monitörlere bakarken bir kaç tane aynı özelliklere sahip farklı monitörlere bakındım. Baktığım monitörlerde aşağı yukarı 200-500 lira arası fark vardı. Bu fiyata bu monitör alınabilecek en iyi monitör bence. Daha önce curved kullanmadım ve hala eski bi monitör kullanıyorum. Zaten farkı baya hissedicem fakat 1500R açı olması beni biraz düşündürdü. Genelde curved monitörlerde 1800R kullanılıyor sanırım.

• Monitoru almak istıyorum ama diğer sayfalarda alma diyenelr olmuş.Cs:go oynuyorum ve aoc 75 hz monitor kullanıyorum.Ekran kartım gtx 1060 6gb.Goruntu de yırtılmalar oluyor.Artık usandım diyebilirim bu durumdan.Bu monitoru gorunce hoşuma gitti açıkcası.Alırsam pisman olurmuyum diye korkuyorum sadece...Alıpta eline gecmis tecrübe etmis üyeler varmıdır?Yardımcı olursanız sevinirim.

Diğer linkteki aoc monitore baktım ama problem çıkıyormuş hep.Gerçi biraz şans işi ama ne bileyim işte...Birazda curved deneyimlemek isterim.
  • Monitörü alan ve eline ulaşan var mı ?
    Kavis olayını ve ekran kalitesini vs inceleyebilir mi acaba ?
    Bu arada ürünün fiyatı artmış umarım tekrar stoklara girer

• Merhaba monitörü indirimde aldım bende 5 aralık diyordu hepsiburada ama dün teslim etti.Ben paneli beğendim renkleri tatminkar, önceden 120hz ips 3ms laptop ekranım vardı ondan daha iyi renkleri var parlaklığı 250nit olmasına rağmen bana daha yüksek gibi geldi ayakları çok sağlam monitor sallanmıyor dokununca vs fakat assa yukarı pivot gibi modlari yok içinden 1tane hdmi kablosu çıktı adaptörü küçük ben beğendim fiyatına göre gerçekten inanılmaz ghosting ölü piksel yok,paneli kaliteli bir panel tam bir f/p urunu tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irontakerr -- 30 Kasım 2019; 13:10:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irontakerr

Merhaba monitörü indirimde aldım bende 5 aralık diyordu hepsiburada ama dün teslim etti.Ben paneli beğendim renkleri tatminkar, önceden 120hz ips 3ms laptop ekranım vardı ondan daha iyi renkleri var parlaklığı 250nit olmasına rağmen bana daha yüksek gibi geldi ayakları çok sağlam monitor sallanmıyor dokununca vs fakat assa yukarı pivot gibi modlari yok içinden 1tane hdmi kablosu çıktı adaptörü küçük ben beğendim fiyatına göre gerçekten inanılmaz ghosting ölü piksel yok,paneli kaliteli bir panel tam bir f/p urunu tavsiye ederim
    Yazılar bulanık diyenler vardı nasıl görünüyor?

• Hocam yazılar bulanik falan değil içinden çıkan hdmi değil ben hdmi 2.0b kablosu taktim gayet net ve temiz monitör mw ve bf5de bi sorun görmedim

• 25 Kasım'da siparişi geçtim 28 Kasım'da kargoya verildi ve çok şükür bugün elime ulaştı akşam açıp deneyeceğim
  • irontakerr kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Testufodan ghosting testi yapar mısınız? Benim monitörde mi sıkıntı var acaba?
  • Private kullanıcısına yanıt
    Denediniz mi hocam?
  • Arkadaşlar 1300 tlye kadar kaliteli ve net görüntüye sahip bir 27 inc bir monitör tavsiyesi verir misiniz?

• doan1907 D kullanıcısına yanıt
    Hocam herangi bir ghosting yada ışık sızması yok gözüm hassas olsa farkederdim eski 120hz ips imde vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: irontakerr

Hocam herangi bir ghosting yada ışık sızması yok gözüm hassas olsa farkederdim eski 120hz ips imde vardı
    Merhaba hocam. Hangi oyunlarda denedin? Bende durum bu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.