Şimdi Ara

MSI G24C4 144hz 1ms Kavisli Gaming Monitor 999TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
12.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MSI VA panellerin ciddi sıkıntıları var, almayanlar hiç bulaşmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam mw bf5 odyssey origins rainbow aklıma gelmeyen daha çoğu oyunda kullanıyorum dediğim gibi sorun olsa farkederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irontakerr -- 27 Aralık 2019; 22:43:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doan1907 D kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin ki baya kötüymüş. Pc ye format attım birazdan pubg yükleyip test edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impacto

Hocam sizin ki baya kötüymüş. Pc ye format attım birazdan pubg yükleyip test edicem.
    Naptın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: irontakerr

Merhaba monitörü indirimde aldım bende 5 aralık diyordu hepsiburada ama dün teslim etti.Ben paneli beğendim renkleri tatminkar, önceden 120hz ips 3ms laptop ekranım vardı ondan daha iyi renkleri var parlaklığı 250nit olmasına rağmen bana daha yüksek gibi geldi ayakları çok sağlam monitor sallanmıyor dokununca vs fakat assa yukarı pivot gibi modlari yok içinden 1tane hdmi kablosu çıktı adaptörü küçük ben beğendim fiyatına göre gerçekten inanılmaz ghosting ölü piksel yok,paneli kaliteli bir panel tam bir f/p urunu tavsiye ederim
    Hocam Laptop'a bağlamak istiyorum ben HDMI kablosundan 144hz alabilir miyim?
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    hocam ben içinden cıkan değil elimde olan hdmi 2.0b kablosu kullanıyorum içinden cıkan nasıl hiç denemedim dogrusu bi sıkıntı sorun yok
  • irontakerr kullanıcısına yanıt
    Baktığım kadarıyla içinden çıkan kablo ile 144hz alabiliyormuşuz, sitesinde keza öyle yazıyor, sanırım bir problem olmaz.
    sorun olucağını sanmam ben pc hem 4k tv hemde monıtor ile kullanıyorum oyuzden uğraşmadım içinden cıkanla kullanmaya
  • quote:

sorun olucağını sanmam ben pc hem 4k tv hemde monıtor ile kullanıyorum oyuzden uğraşmadım içinden cıkanla kullanmaya
    Monitör çok harika hocam şu an bağladım. 144hz alıyorum. Ölü piksel, ghosting vs. hiçbir şey yok. Monitör çok büyük yahu.

Edit: Hocam DP kablosu çıktı mı siz de? Ben de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 22 Ocak 2020; 18:35:13 >
    hocam sadece hdmi kablosu cıkıyor içinden
  • quote:

hocam sadece hdmi kablosu cıkıyor içinden
    DP to mini DP kablosu alsam daha iyi olur dimi? Laptop kullanıyorum.
    hocam bi farkı yok hdmi 2.0b dp arasında almanıza gerek yok
  • irontakerr kullanıcısına yanıt
    Hocam çok ama çok teşekkür ederim ilginize. Yaptığınız herhangi bir ayar varsa onları paylaşma imkanınız var mı?
    Hocam rica ederim ne demek monitörün kendi modları ve ayarlarından gayet memnunum çok ince ayara gerek olduğunu düşünmüyorum tabi renk ve parlaklık ayarı kişisel bisey
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.