Şimdi Ara

MSİ G274QPF-QD 2K 170 Hz Quantum Dot Rapid IPS Panel Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSİ G274QPF-QD 2K 170 Hz Quantum Dot Rapid IPS Panel Monitör

Merrhaba Arkadaşlar, Amazon.tr üzerinden 2023 eylül ayında alındı. 2 yıl daha garantisi devam ediyor. resmi sitesinden kayıtlı ürün (4.09.2026)

1. Oled panel monitöre geçtiğim için satılık
    2. sadece elden teslim kocaeli gebze elden teslim veya hafta sonu osmangazi marmaray durağına gelen alır
    3. kullandığım süre boyunca herhangi bir problemle karşılaşmadım klasik IPS panel ışık sızması var resim ekledim. Sol üst köşede var diğer köşelerde minimal düzeyde telefon kamerası tüm köşelerde varmış gibi gösteriyor kendi görüşünüzde sol üstte fark ediyorsunuz 
    4. Gsync compatible resmi uyumlu
    5. Standart versiyonu değil G274QPF'nin normal versiyonu da var bu model 10 Bit Quantum Dot katmanlı IPS panel, %150 Srgb renk gamutuna kadar çıkabiliyor, 170 Hz (O.C. ile), QD katmanı sayesinde normal Ips panellere göre renk canlılığı daha yüksek
    6. Display HDR 400

Sahibinden link:MSİ G274QPF-QD 2K 170 Hz Quantum Dot Rapid IPS Panel Monitör sahibinden.comda - 1195528953

Not: daha detaylı fotoğraf ve video sahibinden ilanında var

Fiyat: 9500 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Eylül 2026 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.