Bugün itibari ile çıkmış olan PhysX paketi 8 serisi içinde destek sağlıyor bakalım G80 serisi testlerde ne yapmış. Kartım Overclocklu olduğu için size hızlarını yazayim GPU hızı 612 Bellek hızı 1015 ve Shader hızı 1264
ilk testimiz Japon mankenlerin göstersi olan nurion tech demo testi
Physx Off
Physx On
Phys Off
Physx On
Gördüğünüz gibi 3 kat bir artış var. Gelelim 2. teste 2. Test FruidMark
Physx Off
Physx On
3. Test ise Warmonger
Physx Off
Physx On
Physx Off
Physx On
4. Test 3DMark Vantage
Physx Off
Physx On
5.Test Metal Knight Zero ama sadece Physx kapalıyken test yapabildim Physx açıkken nedense benchmark yaparken donuyor yakında Unreal Tournament 3 Physx mod testiyle birlikte yayınlarım şimdilik bu kadar umarım yararlı test olmuştur sonunda turnayı gözünden vurdu. Nvidia Başarılı bir yazılım yapmış şimdi sıra Physx destekli oyunları beklemekte
tebrik ve teşekkür ederim.ama nvidia da turnayı gözünden vurdu...bu bekleyiş uzun olacak gibi ve elimizdeki kartların sadece bir kaç tanesi bu beklemeyi çıkaracak zannımca.yeni physx destekli oyunların bu kartların altından kalkabileceği uygulamalar olacağını sanmıyorum...bize yeniden physx destekli kartlar aldıracaklar...
Teşekkür
UT3'te, LightHouse haritasını da test etmeyi unutmayın.
Oyunun demo yaratma özelliğini kullanarak, physX kapalı durumda sistem iyice kasıldığı zaman FRAPS'la test yapın.
O haritada oynayıp duvarları uçurdukça, fizik kartı - GeForce yoksa, kare/sn aşırı düşüyor, aşamalı olarak(sabırla oynayın, en düşük kareye kadar gidin). O en düşük andan karşılaştırma yapın. 10 - 20 kat fark görürseniz, şaşırmak yok :)
Yalnız, ben o haritada kaydettiğim demoları açamıyordum. Siz açabilirsiniz umarım.
tamam da bu physx in cpu skoruyla bağlantısı ne.cpu skoru 5000 lerden 21000 lere çıkmış..
Physx testi Cpu testine bağlı olduğu için puanıda etkiliyor eskiden yani sürücü yokken sadece fiziği işlemci yapıyordu şimdi ekran kartı yapıyor o yüzden
nurion tech demo bunu nerden buldun? bendeki demolar arasında yok bu
Guru3d sitesinde var oradan indirebilrsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme