Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
MSI Gamin X Trio Rtx 3060 12Gb 10500TL
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
3090 ile takasta üste 27k veriyosan bana uyar :))))
forumda bi 3090 alayım hemen
-
RTX 3090'a geçmek için üzerine neden para koyuyorsunuz ki az daha arttırın neredeyse RTX 3090 fiyatına ulaşacaksınız zaten. Şu an hangi siteye girerseniz girin RTX 3060'lı hazır sistemler zaten 12.000 / 13.000 TL civarında. RTX 3060 için ölen biten acil almam gerek diyen alıcıyı bulsanız dahi 5.250 TL indirim yapar anca 8.000'e satarsınız.
-
Fiyat Revize edilmiştir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Fiyat Revize edilmiştir.
-
Fiyatlar rezil ortam kopmalık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mesutzgvn
Fiyatlar rezil ortam kopmalık.https://www.incehesap.com/flexy-silver-fiyati-48781// 13000 e Tr garantili komple sistemini satıyorlar hemde bileşenleride fena değil.rx6700xtler 9000 civarı satılıyor.Pazarlığa açıktır makul bir fiyata düşülür onu bilemem tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 16 Nisan 2021; 23:40:20 > -
Ne bileyim ben 10000 e 3080 aldım. Valla bilmiyorum ülkenin durumu. 55 bine satanı buldum sarı sitede.
Bana kalırsa bir ekran kartının mining amorti süresi 6 ayı aşıyorsa o yatırım ölüdür ya da %90 risklidir. Düşünmeden o 55 bini verecek manyak varsa ben de getireyim kartları o fiyata. Başka bir şey yazmıyorum. 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8000 teklıf
-
8 bine getir bugün 10 adet alcam aynı karttan
-
El insaf hangi kafadan sorunlu insan bu parayı verir ki 14500 TL forumda bu paraya 3070 bulunuyor daha 2 gün önce 3060 asus dual sattım 8250 TL ye o fiyata o kartı satarsanız helal olsun.
Edit : Forumdan baktığım kadarı ile 10 bine sıfır kapalı kutu bu modeli satanlar var siz yüzde 50 fazla istiyorsunuz niyetiniz pek satmak değil sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revoir -- 20 Mayıs 2021; 20:31:49 > -
Maşallah al satçılar bol buldun mu tak diye alıp satıyorsunuz bu fiyata.
Stok sıkıntısıymış rtx 3060 yazıyorum 1000 tane kart çıkıyor 2.elde.
Şu bitcoin %60 düştü inşallah %40 daha düşerde bi son bulur şu saçmalık.
-
Kardeşim ben bu kartı satıp kart alamıyorum 2070 adam 13 milyara koymuş git onlara şöyle bana deil zorla almak zorunda deilsin burası dert yancagin yer deil anladın ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
3060 13k madem 3090 ile takasta üste 27k veriyosan bana uyar :)))) forumda bi 3090 alayım hemen |
Fiyatlar rezil ortam kopmalık.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X