Şimdi Ara

MSI Gaming 9 ACK Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI yeni başlattığı kampanya ile Gaming 9 ACK serisi anakartlarından (Z97 ve X99 chipsetli) birini alana SteelSeries Siberia V2 kulaklık ve SteelSeries Kinzu Gaming Mouse hediye ediyor.

Sonbahara doğru anakartı Gigabyte Z97X
    Gaming 5 olan bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu sistemde sadece kasa değil monitörden kulaklığa,mousepad e kadar herşey olacak.

MSI Z97 Gaming 9 ACK alırsam kulaklık ve mouse a ekstra para vermem gerekmeyecek ve elimde çok özellikli ve kaliteli bir anakart olacak. Bunun için de cebimden fazladan totalde 100-200 tl gibi bir miktar çıkmış olacak.

Sizce sistemi toplamaya ufaktan başlayıp MSI anakartı almamı tavsiye eder misiniz? Anlattığım koşullar altında MSI Z97 Gaming 9 ACK alınır mı sizce? Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gereksiz ve aşırı pahalı bir anakart demiştik zaten ! GIGABYTE Z97X-Gaming 5 havada karada her türlü o anakarttan üstündür ve çok daha ucuzdur 1.080 nerede 621 Tl nerede
    kulaklık,mause hediye dediklerine bakma hepsi fiyata dahil anakartın bir espriside yok zaten wifi dışında.Tabii dolar 3 Tl olacağından acele etmende fayda var bu fiyata mümkün değil alınamayacak artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 17 Nisan 2015; 17:22:43 >
  • Tamam Gigabyte Z97X gaming 5 çok iyi bir anakart olabilir ama gaming 9 dan "havada karada her türlü daha üstün" denilecek kadar olduğunu sanmıyorum

• woldermourt kullanıcısına yanıt
    Daha ayrıntılı detaylara girersen çok daha iyi olduğunu anlarsın dayanıklılık,ses yongası,pbc,overclock yatkınlığı,dual bios vs... arada 400 TL gibi bir rakam da elinde kalır ona da çok daha kaliteli kulaklık mause vs. alınır ya da bellek takviyesi,ssd gibi..
    yinede hangisi içine sinerse onu al kullanıp parasını verecek sensin yanii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 17 Nisan 2015; 19:02:04 >
  • Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim

• 800-900 TL'ye DDR4 anakart alınıyor, Z97 çipset için o para verilmez.
  • Özelliklerine gore sıralama

MSI Z97 GAMİNG 3
    GİGABYTE Z97X GAMING 5
    MSI Z97 GAMING 7
    MSI Z97 GAMING 9 ACK

gaming 9 ack da olanlar

DubleShot Pro ile Killer WIFI ve Killer LAN en iyi online oyun deneyimi için bir arada
    M.2 + USB 3.0 + SATA 6Gb/s
    C-Media CM6631A HD SES İŞLEMCİSİ
    Wolfson WM8741 DAC
    Texas Instruments TPA6120A2 & ÇİFT OPA1652 AMPLİFİKATÖR
    Xtreme Audio DAC: En saf ses kalitesi
    USB Audio Power: USB üzerinden süper kararlı 5V güç ve daha iyi sinyal iletimi
    Guard-Pro: Geliştirilmiş koruma ve güç verimliliği
    Gaming App: Çerçeve hızlarına doping
    OC Genie 4: Bir saniyede hızaşırtma
    Click BIOS 4: Sisteminize kolay ince ayar
    Multi-GPU: NVIDIA SLI & AMD CrossFire desteği
    Sound Blaster Cinema 2: Daha gerçekçi surround ses deneyimi
    Gaming Device Port: Üst sınıf oyun cihazları için optimizasyon ve 3 kat altın kaplama
    Dual Bios

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbalcı82 -- 17 Nisan 2015; 19:52:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gaming Z Tri RTX3060 12 Gb
    6 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bır arkadaşımız gigabyte ıyı derken dıgerı msı gamıng9 demıs ? gigabytın anakartları aşırı saglam kuzey koprusu yanmıs olmasına ragmen eskı gıgabyte kartımı hala kullanıyorum suan guncelleme yapıcaktımkı bunu gordum ve msı z97 gamıng9 almayı dusunuyodum her detay gorulebılrı degıl kullanıcılar varmı onların goruslerı neler ve ses olarak kaplaması olsun ve aldıgı lısanslar olarak msı gamıng 9 suan anakartta bulunan en ıyı dahılı ses devresıne ve lısansına sahıp dıye bılyıorum yanlıs mıyım ?
  • xxtuncay X kullanıcısına yanıt
    dünyanın en iyi tümleşik GAMING ses kartı Gaming 9 'da oldugunu iddia ediyorlar
    http://www.hwa.com.tr/z97-gaming-9-ac-dunyanin-en-iyi-tumlesik-gaming-ses-kartini-tasiyor.html
  • Bu fiyata tier1 x99 anakart alınıyor israf . Z97 de oc deneyecem ucacam kacacam desen bile israf islemcinin cok iyi cikmasi da lazim

Ozetle gene israf

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanbalcı82

dünyanın en iyi tümleşik GAMING ses kartı Gaming 9 'da oldugunu iddia ediyorlar
    http://www.hwa.com.tr/z97-gaming-9-ac-dunyanin-en-iyi-tumlesik-gaming-ses-kartini-tasiyor.html

Tek başına çok bir şey ifade etmesede en iyi çiplerden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metabolism -- 21 Nisan 2015; 11:55:50 >

• bu kulaklık olayı belli mağazalarda mı geçerli? ayrıca hala devam ediyor mu?
    inventus' tan sistem toplucam orada herhangi bir bilgi yok. gerçi hiçbir sitede yok sadece vatan belirtmiş.
  • general_einstein kullanıcısına yanıt
    vatanda gecerli
    internette var ,anakartların oldugu tum magazalarda var sanırım

http://www.vatanbilgisayar.com/arama/gaming-9-ack/anakart/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbalcı82 -- 29 Nisan 2015; 11:50:25 >
  • hakanbalcı82 kullanıcısına yanıt
    msi' ın başlattığı kampanya neden sadece vatan' da geçerli? msi sadece vatan' a veriyorsa bu opsiyonu ben msi dağıtıcısı olsam hayatta malını satmam bi daha
  • hakanbalcı82 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam fakat inventus' tan toplıcam sistemi. çok soru sordum adamlara bunun için de sormak istemiyorum açıkçası :)
  • Realtekin yanlış hatırlamıyorsam alc 1150 idi herhalde uzatmayayım en üst sen yangası gaming 9 da yardımcı olarak bulunuyor asıl creative sound blaster cinema yükleniyor ki dayanıklılıktan bahsetmişsiniz gaming 9 8katmanlı ve dünyanın en iyi kapasitörlerini ve transistörlerini kullanıyor zaten military class 4 kullandık diye bağıra bağıra reklamda yapıyorlar. Herşeyi geçtik bu sene yine arka arkaya o.crekoru kırdılar. Haa anakartta sağlamlık bekliyorsa ve o.c ci ise m power alacaksın 9 katmanlı ekstra sağlam karttır. Şuan piyasa asus ve msı ya kaldı evga ve gigabayt gerideler malesef. Amaç doğru bilgi vermek sevdiğimiz donanımı savunmak değil. Öyle havada karada gaming 9 yenecek kart henüz yok varsada dediğim gibi özellikle garanti özelliklerine ve yenisi ile değişim garantisi veren asus olabilir. Frekans hızı olarak asus hız aşırtmada msı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.