Şimdi Ara

Msi Gaming APP kullanılmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartımin ledini değiştirmek için MSI Gaming App indirdim ama bu sırada ayarları da bozdum sanırım sonra uygulamayı sildim. Ayarlar düzelmiş midir ? Çünkü led eski haline geldi ve sizce bu uygulamayı kullanmalı mıyım? Şu an için O.C yapmayacağım fakat MSI Gaming APP uygulamasında O.C modu da mevcut. O.C yapacağım zaman manuel olarak MSI Afterburner programından mı yapmalıyım ? Bide MSI afterburner programını açtığım zaman MHZ ve Core Clock değerleri çok fazla gösterip sonra düşüyor hangisi doğrudur ? Her neyse tek sorum şu uygulamayı sildigimde ayarlar eski haline gelmiş midir ? Gelmemişse ne yapmalıyım ? Gelmişse ne yapmalıyım ?

En basitinden MSI Gaming App uygulamasını sildiğimde ayarlar en baştaki haline geri gelir mi ?

• msi gaming app sadece ledleri değişirken kullan onla overclock yapma.Silip yeniden başlat sıfırlamış olursun.Değerlerin yükselip düşmesi normal kart boosta geçince yükselip azalıyo cpu clock mhz değerleri.Panik olma bu kadar.
  • ben kullanmıyorum arkaplanda çok fazla servis çalıştırıyor ve işlemciyi %1 ve %2 oranında sürekli meşgul ediyor. led değiştirmeye yarıyor bir o kadar oradaki oc modunu msi afternurber'dan da yapabiliyorum
  • Msı GTX 970 kartımda kullanmıştım. Güzel bir uygulama. O/c yapmayı bilemeyenlere tek tuşla o/c yapıyor daha detaylı o/c yapacaksanız msi afternurber tavsiye ederim. Kartın bellek ve çekirdek hızlarında oynamalar normal masaüstünde boşta az enerji harcadığı için değerler düşer, yükte yani oyunlarda değerler artar bu normaldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.