Şimdi Ara

Msi gaming x 1080gtx ve fps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar geçen topladığım bir sistemi dün ve bugün tam deneme şansım oldu. İnternetteki videolara baktığımda 70 80 olan fpsler bende 60 70 bazı oyunlarda bu daha da fazla bende mi var bişey anlamadım yoksa internette oynanan oyunlarda herşey açılmıyor mu. Mesela ultra yazıyor ama belki oyunun ultra grafik ayarlarında bazı şeyler 1er kademe düşük. Ben herşeyi maxta denedim 60 altı görmedim ama memnun değilim açıkçası.

Sistem özellikleri;
    Aerocool bi kasa
    HP 650watt power
    Msi b350 tomahawk artctic anakart
    Ryzen 1600 işlemci
    Corsair 16gb 3000mhz (sistem 2933 görüyor yanlış hatırlamıyorsam.)
    Msi gaming x 1080 gtx 8gb ekran kartı
    250 samsung 850 evo ssd
    Harddisk ses kartı vs vs...

Hangi oyunu denediysem maxta ve 1080p de açtım. Vsync genelde kapadım kilitlemesin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoKING -- 5 Ağustos 2017; 19:23:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternette yapılan testlerde bazı küçük ayarlar yapılabiliyor Anti aliasing veyahut FXAA,MSAA,hairworks gibi bunların hepsinin full açılıpta oynandığını pek zannetmiyorum bu gibi ayarlar zaten ekran kartını çok yoran ayarlar.
  • İŞLEMCİ VE EKRAN KARTINA OVERCLOCK +

3200MHZ CL14 RAM kullanıyorlar testlerde buda o farkı yaratıyor.

F4-3200C14D-16GFX 16GB DDR4 3200MHz
    http://www.nanokatalog.com/GSkill-Flare-X-series-DIMM-16-GB-DDR-4-2400-MHz-non-ECC,PR-496167.html?gclid=EAIaIQobChMI98i-jsbA1QIVVxbTCh2oHQwOEAQYASABEgKlV_D_BwE

anakartın biosunu güncelleyip ramleri bununla değiştirim işlemcini 3.8ghz+ hıza getirip ekran kartınıda 2ghz+ hıza alıp oyunun yamalarını ve ekran kartının son sürücüsünü ve amd anakart driveri kurup denermisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 5 Ağustos 2017; 19:49:42 >

• Açıkçası verdiği fps ve akıcılıktan memnunum overclock yapmayı düşünmüyorum şimdilik. Zaten elimdeki zalman 9500 led fan işlemciyi yerinden çıkarmış kasa arabadayken (ufak bi korku yaşattı bana) stock fandan devam ediyorum.

Örneğin test sistemlerinde gta v ortalama 110 120 yazıyor bende de oyun başında öyleydi ama tam oyun başladığında binalar araç sürme gibi 70 80 arası. Tabi ben ne gördüysem maxladım.

• isoKING kullanıcısına yanıt
    GÜLE GÜLE KULLANIN OZAMAN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

GÜLE GÜLE KULLANIN OZAMAN.

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 1080 ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.