Şimdi Ara

MSI GAMING X RX480 crossfire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler MSI GAMING X RX480 crossfire yapmak istiyorum sizce mantikli olurmu? Yada gtx 1070 almami mi tavsiye edersiniz.
    Biliyorum her oyun cf desteklemiyor ama yeni cikan oyunlar destekler gibime geliyor.

• Tek kart her koşulda daha verimlidir. Sistemin diğer parçalarının durumu nedir, monitör çözünürlüğü nedir ? Bunlar önemli.
  • Merhaba , pişman olursunuz. GTX 1070 alın keyfinize bakın. :)
  • GTX 1070 kullanıyorum, memnunum.
    Yüksek performans istiyorsan, şiddetle tavsiye ederim.
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    sistemim su sekilde

MSI Z170A GAMING M7 Anakart
    INTEL I7 6700K Islemci
    Xfx Radeon HD 7870 Double dissipation edition (RX 490X bekleniyor)
    GeIL superluce 16 gb 3000 mhz
    Cooler master Seidon 120v ver. 2
    NZXT H440 Kasa red
    Thermaltake TR2 S 700W Güc Kaynagi
    Philips 243V5LHAB Monitör
    SAMSUNG 850 EVO 500GB SSD
    CORSAIR K70 Gaming Mekanik Klavye
    Tyloo Steelseries 900mm Mousepad
    Logitech G35 Kullaklik
    Logitech G502 Proteus spectur mouse
    WINDOWS 10 PRO
    AVG anti virus 2016
    Sitecom Wifi router X7AC1200

NOT : MONITOR ILLERDE 1440P ALICAM
  • Peki rx490 beklemek mantikli olurmu ocak ayinda cikar buyuk ihtimale zen islemcilerle birlikte ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldC4

Peki rx490 beklemek mantikli olurmu ocak ayinda cikar buyuk ihtimale zen islemcilerle birlikte ?

Oyun odaklı bir sistem olduğu için 144hz freesync bir monitör almaya çalış , idareten Tek RX 480 8 GB al. RX 490 çıktığında RX 480'i satıp ona geç. RX 480 CF içinde bir ukde ise deneyebilirsin ama hedefin tek kart olsun.
  • WorldC4 kullanıcısına yanıt
    2017 ilk yarısında çıkacak yeni AMD ekran kartları. Tam tarihi bilmiyoruz daha.

CF kullanıcısı olarak tavsiyem tek ve güçlü kart almanız. 6950CF'den 1070'e geçtim/geçiyorum. Bir oyunda çok iyi bir oyunda çok kötü performans yerine her oyunda iyi performans almak daha mantıklı bence. 5 sene kullanayım diye düşünüyorsanız da hiç yapmayın, bellek yetersiz kalıyor. Ben bu yüzden değiştiriyorum mesela. GPU performansı GTX 970-980 arası, bellek 2GB. Bütün keyfi baltalıyor. Çift kartta diğer bir sorun ise Shuttering ve senkronizasyon... Düşük fpslerde pek göze batmıyor ama yüksek fpslerde(80+) göze batıyor.
  • 2 kelime tek kart.

NOT: Eğer elinizde çok üst düzey bir sistem vardır ve kullanmak istediğiniz çözünürlükte hiçbir kart tek başına istediğiniz performansı vermiyorsa o zaman SLI ve CF düşünülebilir Ancak o zaman bile ben beklemenizi istediğiniz çözünürlükte yeterli olacak kart veya kartlar piyasaya çıktığında o çözünürlükteki bir monitör edinilerek kart almanızı tavsiye ederim Bunu 780 6 gb SLI kullanan biri olarak söylüyorum.
  • 1080p için tek rx 480 yeter fakat daha üstü için daha fazla performans gerekli onda da 1070 alınır veya vega beklernir. Piyasa konsol portu çöp oyunlarla dolu, bırak dual gpu desteğini tek kartı bile doğru düzgün kullanamıyorlar. Aslında tflops olarak 2x rx480, 1080 den güçlü ama dediğim gibi her oyunda öyle olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 28 Aralık 2016; 21:1:14 >
  • Güzel bir sisteminiz var. O sisteme gtx 1070 çok iyi olur. Şahsen ben hiçbir oyunda sıkıntı yaşamıyorum. En üst seviyelerde oynuyorum msa kapalı bir şekilde aldığım minimum fps değeri 80-90 fps arası değişiyor. Mesela witcher 3'ta aldığım minimum fps 80 fps...130 lara kadar çıkıyor. Sistemim imzada yazıyor...
  • eyv beyler gtx 1070 alicagim ozaman korktum simdi bak :D
  • Artık her oyun çift gpu'yu desteklemiyor, hatta yavaş yavaş bu sektör ölüyor. Tek kart kullanmak her zaman iyidir. gtx 1070 alın geçin derim. Bana yeter bir iki sene derseniz de asus yada msi'ın 480'inden birini alıp yolunuza devam edebilirsiniz
  • 1080p için rx480 gayet yeterli bilindiği üzere gtx 1070 1080pde tam yüke girmiyor çoğu oyunda.RX480+144 hz freesync monitör mantıklı olacaktır
  • Beyler MSI RX480 GAMING X 8GB aldim yarin ellime ulasir. Size ozel fotolar upload edecegim takipte kalin :)
  • RX480 mi almalı yoksa VEGA'yı mı beklemeli...?

Kusura bakmayın, GTX 1070'e o kadar para veremem. Oynadığım 2 oyun var, Dota 2 ve CS:GO.
  • teoride çift rx 480 gtx 1080 e rakip olarak daha ucuza gtx 1080 den daha fazla performans mottosu ile çıktı.Tabi iş pratikte öyle olmadı.Normal şartlarda RX 480 Crossfire olarak ve hesaplama olarak gtx 1070 den daha fazla performans verir.Fakat crossfire hele ki çift rx 480 ise riskli ve uğraşmaya değmez diye düşünüyorum.Zaten iki tane rx 480 parasına ve crossfire olduğu için harcanacak gücü de hesapladık mı daha pahalıya mal olur.Bunun yerine daha ucuza ve tek kart konforunda gtx 1070 alın ve tek 8 pinlik güç gereksinimi ile daha fazla performans alın demiyorum rx 480 crossfire dan daha keyifli performans alın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

RX480 mi almalı yoksa VEGA'yı mı beklemeli...?

Kusura bakmayın, GTX 1070'e o kadar para veremem. Oynadığım 2 oyun var, Dota 2 ve CS:GO.

O oyunlara RX 480 bile fazla maximum 4gb rx 470 al geç zaten şu an piyasda en f/p ise en iyi kart o tabi gidip 900 TL verme 750-800 TL civarına çekle mekle indirimle filan hallet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.