Şimdi Ara

MSI GE40 mı,Gigabyte P34G mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki bilgisayardan birini alacağım.Sizce hangisini almalıyım? (Bu özelliklere sahip dokunmatik pc var mıdır? :))

Gigabytehttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4636#kf
    MSIhttp://www.msi.com/product/nb/GE40_2OC_Dragon_Eyes.html#overview

1-Gigabyte'ın fiyatı neredeyse 500-600 TL daha fazla sizce bu kadar paraya değecek muazzam bir fark var mıdır?
    2- MSI'in şarjı 6 saat gidiyormuş (Normal kullanımda),Gigabyte'ın ne kadar gider bunu merak ettim.
    3-Ekran kartları ileriki dönemde değiştirilmek istense değiştirme mümkün olur mu? Bunlardaki kartlar hakkında ne düşünürsünüz?
    4-MSI'in inceliği sitesinde 1"nden az gözüküyor ama video incelemelerinde bariz bir kalınlık var kullananlar bu konuda ne der?
    5-MSI Super raid ssd'den bahsetmiş,Gigabytela arasında bu noktada fark nedir?
    5-Bir de bu ürünlerin yetkili servisleri Türkiye'de var mı herşeyine bir problem çıktığında problem oluşturur mu?

Biliyorum çok soru sordum ama ben alacağım bilgisayarı uzun vadede kullanacağım (4-5 yıl gibi) Malumunuz para kolay kazanılmıyor hak edecek birşeye vermek istiyorum
    Cevaplayacak herkese çok teşekkürler...

• Ben GE40 kullanıcısıyım. Şu an alacak olsam P34G alırım.

1) Bence 500-600 TL farka değecek kadar muazzam farklar var.

> P34G'nin ekranı muazzam. GE40'a göre çok çok daha iyi.

> Çift fan soğutma açısından öemli bir fark.

> Daha ince, daha hafif.

2) GE40'ın kendi normal kullanımımda 4-5 saat gidiyor, P34g'nin ki ise 2-3 gidecektir.

3) Ekran kartlar değiştirilemiyor maalesef. Yüksek sınıf ekran kartlarından. P34G V2 modeli var 860M kullanıyor, Türkiye'ye ne zaman gelir bilmiyorum..

4) GE40 bence gayet ince, bariz bir kalınlığı yok aksine bariz bir inceliği var. P34G biraz daha ince.

5) GE40'da mSata aparatı vasıtasıyla 2 adet mSata takılabiliyor. Aynı kapasitedeki 2 mSata takıldığında okuma ve yazma hızı katlanıyor. P34g'de bu özellik yok bildiğim kadarıyla.

Yetkili servisleri var, MSI'nin servispoint-Gigabyte'ınkini bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oricalcus kullanıcısına yanıt
    P34G şarjı GE40 kadar gitseydi çok yüksek ihtimal onu alırdım.Ama bu çalışma süreleriyle alacağımı sanmıyorum Şarjının uzun süre gitmesini sağlayacak bir yöntem falan yok mudur acaba? Bir de herhalde 14" için 1600x900 yeterlidir diye düşünüyorum katılır mısınız? Ben pcyi mağazalarda bulamadım internetten istetecem de pek çirkin ve ağır durduğu söylenemez değil mi?

Battery runtime (P34G)
    Idle (without WLAN, min brightness)
    2h 57min

DVD
    2h 28min

Load (maximum brightness)
    1h 34min
  • Yeni versiyon P34G V2'de daha büyük batarya seçeneği var ama Türkiye'ye gelir mi gelmez mi bilinmez. Bunun dışında batarya süresini uzatmanın yolu yok diye düşünüyorum.

14'' ekran için bence en uygun çözünürlük 1600x900.

Bence GE40 gayet şık ve hafif ve ince, sitelerde görüldüğü gibi kaba değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.