Bildirim
MSI GE60-0NC 038XTR & MSI GT70 234TR
New Balance Lifestyle MS109 Erkek Spor Ayakkabı, Gri, 44 EU : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRNDK1D6
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
msi ge 60 modeliylede oyunları fhd ekranda en kötü yüksek ayarda oynarsın.gt70 modelinde gtx670 var ultra ayarlarda fhd çözünürlülükte oda 30 fps sınırı altında oynatıyor gt650m ultra ayarda baya düşüyor ortalama 20fps altınıda görüyor az birşey üstünede çıkıyor.Bu değerlendirmeyi ağır oyunlar nezdinde yaptım -
ben de ge60 alma yönündeyim. yeni ve hesaplı bir model gelmezse. bekleme aşamasındayım. daha fazla vermeye gerek yok. benzer ürünler arasında kalmanı tavsiye ederim. -
bende ge serısı almayı dusnuyorum ama vatanda kampanya olursa bu hafta sonu gt70 ı 4000 e alırım dıye dusnuyorum hem ssd var hem daha ust duzey bır notebook
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X