Şimdi Ara

MSI GE60 0ND-660XTR ' ye WINDOWS 10 yüklemek istiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Windows 7 yüklü bilgisayarıma windows 10 yüklemek istiyorum. Ancak internette yükleme yöntemi olarak "UEFI ile yükleme" yolları anlatılımış. Böyle olunca kendi BIOS versiyonuma baktım: E16GAIMS.10F, yani windows 7 için en güncel olanı.
    Kafam çok karıştı. Şimdi ben bu bilgisayara nasıl windows 10 kuracağım? Ne yapmam gerekiyor? Normalde windows 7 yüklediğim gibi BIOS' tan usb ile windows 10 yükleyeyim mi? Bir sıkntı çıkar mı?

• Boşver abi yükleme Windows 10 da hiç iyi bi performans sergilemiyor maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: striker29

Arkadaşlar merhaba,
    Windows 7 yüklü bilgisayarıma windows 10 yüklemek istiyorum. Ancak internette yükleme yöntemi olarak "UEFI ile yükleme" yolları anlatılımış. Böyle olunca kendi BIOS versiyonuma baktım: E16GAIMS.10F, yani windows 7 için en güncel olanı.
    Kafam çok karıştı. Şimdi ben bu bilgisayara nasıl windows 10 kuracağım? Ne yapmam gerekiyor? Normalde windows 7 yüklediğim gibi BIOS' tan usb ile windows 10 yükleyeyim mi? Bir sıkntı çıkar mı?

Eski yada yeni BIOS farketmez, elindeki GE60'a Win 10'da yüklersin, önümüzdeki yıllarda çıkacak diğer Win versiyonlarınıda. Hiç bir sorun olmaz.
  • Ayni sekilde yukle gec bi sorun olmaz sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.