Şimdi Ara

MSI ge60 0nd kaç yıl götürür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim hd 4850e sahip olan bf3 ü 1680 çözünürlükte mediumda oynatan masaüstüm var bunu satıp msi ge60 ond almak istiyorum. Bu yıl lise 2 ye geçtim sizce almalı mıyım ? Alırsam oyun açısından MSI ge60 kaç yıl götürür ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorunsuz Genç -- 2 Eylül 2013; 19:55:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up up

• Up up up up

• 3

• 5 sene sonunda lowda oynarsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

5 sene sonunda lowda oynarsin

Hocam yanlış anlamayın da GE serisi ile aranızda ne var.

• quote:

Orijinalden alıntı: PoseiDon^

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

5 sene sonunda lowda oynarsin

Hocam yanlış anlamayın da GE serisi ile aranızda ne var.

Hicbirsey yok ne alaka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elano68 -- 2 Eylül 2013; 23:25:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nice Beach

Arkadaşlar benim hd 4850e sahip olan bf3 ü 1680 çözünürlükte mediumda oynatan masaüstüm var bunu satıp msi ge60 ond almak istiyorum. Bu yıl lise 2 ye geçtim sizce almalı mıyım ? Alırsam oyun açısından MSI ge60 kaç yıl götürür ?

Teşekkürler

msi nin ge60 ini kullanab birisi olarak sana sli li lenovo yada gtx 660dan yuksek karta sahip bir makina tavsiye ediyorum.gtx bf3u 10 sene sonrada ayni fpsde oynatir sonucta oyun gene ayni oyub degisen bisey yok.yeni oyunlari oynamakta sorun yasarsin.alacaksan gtx 680e esdeger yada onun performansina yakin bi ekran kartli pc alki 5sene gotursun seni.yada lenovonun sli lisini al yeni cikan oyunlardada 3sene idarE eder.gtx 660 suanki yeni cikan oyunlarin yarisindan cogunu yuksek kalitede oynatir ama yeni cikacaklari sanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

quote:

Arkadaşlar benim hd 4850e sahip olan bf3 ü 1680 çözünürlükte mediumda oynatan masaüstüm var bunu satıp msi ge60 ond almak istiyorum. Bu yıl lise 2 ye geçtim sizce almalı mıyım ? Alırsam oyun açısından MSI ge60 kaç yıl götürür ?

Teşekkürler

msi nin ge60 ini kullanab birisi olarak sana sli li lenovo yada gtx 660dan yuksek karta sahip bir makina tavsiye ediyorum.gtx bf3u 10 sene sonrada ayni fpsde oynatir sonucta oyun gene ayni oyub degisen bisey yok.yeni oyunlari oynamakta sorun yasarsin.alacaksan gtx 680e esdeger yada onun performansina yakin bi ekran kartli pc alki 5sene gotursun seni.yada lenovonun sli lisini al yeni cikan oyunlardada 3sene idarE eder.gtx 660 suanki yeni cikan oyunlarin yarisindan cogunu yuksek kalitede oynatir ama yeni cikacaklari sanmiyorum.

Size katiliyorum,benim gibi cok performans az oyun isteyen icin ise i5li ssd en iyi tercih

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

quote:

Teşekkürler

Size katiliyorum,benim gibi cok performans az oyun isteyen icin ise i5li ssd en iyi tercih

hocam lenovo y500 kullaniyorum hani msiyi kotulemek gibi olmasin ama msi den daha cok memnunum simdiki lenovomdan.sli cok ise yariyo cogu kisi hos gormesede her oyun desteklemiyo diye.bf3u ultrada oynuyorum gram kasma takilma yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.