Şimdi Ara

MSI GE60 0ND Notebook CD Sürücüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hizlial.com adresinden MSI GE60 0ND-459XTR notebook aldım. 1 hafta oldu olmadı geleli.

Daha önce CD sürücüsü ile Driverları kurmuştum. Gayet iyi çalışıyordu. Ama bu gün bir problem oldu.

Bu gün bazı oyunları HDD'ye atayım diye CD'ye bir tanesini taktım. Açmadı. Ben de CD'de problem vardır diye başka bir tane taktım. Bu sefer sürücüden değişik sesler geleme başladı. Hemen çıkartmaya çalıştım ama uzun süre çıkmadı. Ben de art arda bastım CD sürücünün düğmesine(hem klavyeden hem sürücü düğmesinden). En sonunda çıktı. Çıkmasıyla beraber, saç teline benzer şeyler de çıktı sürücü içinden. Ben önce saç falan sıkışmıştır diye düşündüm. Ama saç sandığım şeyin CD sürücüsünde bobine benzer bir şeye bağlı olan bir şey olduğunu gördüm. Ne olduğunu bilmiyorum bu saça benzer şeyin.

Hemen bıraktım ve size danışmak için foruma girdim.

Nedir bu? Nasıl düzelir? Teknik servise mi gönderilmesi lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeyd6796 -- 19 Temmuz 2013; 16:32:31 >

• - Sanırım okuyucu telleri yıpranmış ve kopmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

- Sanırım okuyucu telleri yıpranmış ve kopmuş.

Evet, sürücünn ortasında dolanmış bir uzun tel var. Şuan kopmuş durumdalar hem üstten hem alttan. Peki bu soruna yol açan şey nedir? CD'yi düzgün bir biçimde taktım. Acaba CD'yi okurken, okuyamadığından dolayı fazla hızlı dönmekten mi koptu? Çünkü sürücüden çok acayip sesler geliyordu. Şuan hizlial.com müşteri hizmetlerine durumu bildirdim. Geri dönüş yapacaklardır şu sıralar.
  • - En iyisini yapmışsınız. Şuan yapmanız gereken tek şey beklemek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.