Şimdi Ara

MSI GE60-2PC-278TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msi GE60-2PC-278TR vatan bilgisayardan 3199,04 liraya az önce aldım web'e özel kampanya vardı ürün elime geçtiğinde fotoğraf paylaşırım.

Biraz içim acıdı verdiğim paraya bir yıllık birikimim gitti ama pişman değilim sizce fiyat/performans olarak nasıl bir ürün?

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-apache-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tb-156-2gb-w81-notebook.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtlqbiyolog -- 23 Ağustos 2014; 16:41:15 >

• İade et o paraya daha iyisini alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuzlu Çubuk T kullanıcısına yanıt
    Bir önerin var mı?
  • KEŞKE O PARAYA TOPLAMA YAPSAYDIN
    AMA İDARE EDER 17 İNÇ OLSA DAYA İYİ OLURDU
  • keşke biraz daha bekleyip asus n750jk alsaydın... (4 bin lira)
  • Notebook takıntın yoksa iade et kasa toplayalım o notebook un performansını 2000tl lik kasa hayli hayli verir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucadrisx kullanıcısına yanıt
    17 inç özellikle istemedim. bu arada hala iptal şansım var 1 saat olmadı ürünü alalı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GE60-2OE Laptop
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• geçmiş olsun
  • öğrenciyim kasa çok iyi olur fakat taşı kur sıkıntı laptop olması daha avantajlı bnm için
  • neden geçmiş olsun :(
  • alienware lerde iyidir i7 extreme li olanlar
  • Fiyatına göre ekran kartı düşük.
  • fan sesinden ısınmadan oyun oynayamayacaksın oynasan da zevk alamayacaksın
  • Msi Ge70 var bendede 3.300'mu ne ödemiştim şubatta.. Sağlam bilgisayardır.
  • GE60 serisini uzun süredir takip ediyorum 4 ay kadar araştırdım kullanıcıları memnun forum dh'de de var araştırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtlqbiyolog -- 23 Ağustos 2014; 17:28:07 >
  • Dinleme kardeşim herkesi, o performansı kasa hayli hayli verirmiş... Yahu sanki adam bilmiyor bunu, notebook aldıysa var demek ki bir bildiği, onun haricinde aynı ekran kartı 2300 liralık Acer bilgisayarda da olur, o bilgisayara o özellikler düşüktür diyenler için diyorum, ancak bu Msi, o Acer, notebook da MSI'a 5 bin de verse güvenerek verir insan, sivrilecem diye, azıcık az verecem diye pişman ettirmez.
  • Güle güle kullan dostum.
  • Berkæn kullanıcısına yanıt
    teşekürler sabırsızlıkla bekliyorum hafta sonu kargoya vermiyorlarmış pts verirler çarşamba bende inş :)
  • iade et masaüstü yap extreme sistem kuralım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.