Şimdi Ara

MSI GE60-2PC-278TR OVERCLOCK YAPAMADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada yazdıgım gibi arkadaslar internette arastırdım o kadar program ındırdım bır türlü overclock yapamadım ekran kartına 850m ekran kartı var 860m ıle aynı degerlerde overclok yapmak ıstıyorum ama bır turlu yapamadım sorun bendemı bılgısayardamı anlamıs degılım vıdeoda arkadasın yaptıklarını yapıyorum onda oluyor bende olmuyor yardım edersenız sevınırım.

• babiz kullanıcısına yanıt
    Nvidia sürücüleriyle laptop kartlarına overclock yapmayı engelledi diye biliyorum.Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    hoca msı afterburner programı ıle memory clock ıle core cloc u yukseltıyorum gpu-z programı ıle baktıgımda gpu clock ıle memory clock yukselıyor sadece ne oldugunu bende bılmıyorum nelerı yukseltıyor anlamadım bılgısayarı resetledıgımde tekrar eskı halıne donuyor
    Yükseltebiliyorsanız sürücü ile gelen kilidi açmışlar.3D mark programını indirim.Afterburner'da Power Targeti sonuna kadar getirin.Yine Afterburner ile önce sadece gpu hızını 20'şer 20'şer artırın.Her 20 mhz artırmadan sonra 3dMark açın.Test sırasında hata vermezse,renkler birbirine karışmazsa,test tamamlanırsa sorun yok.Bu şekilde sıkıntı çıkarana kadar 3dmark testi yapıp hızı artıracaksınız.Afterburner'de ise yaptığınız overclock ayarlarının her yeniden başlatışta silinmemesi için startup seçeneceği aktif etmelisiniz.Aynı durumu sadece bellekler için de yapın...Bu şekilde gpu ve belleklerin limitlerini öğrenmiş olacaksınız.Ekran kartı markası modelini söyleseniz de,az çok ne kadara kadar çıkabileceğiniz konusunda az çok yorum yapabilsek...Mesela GTX970 +600Mhz bellek hızını yerken,280X 150Mhz'de tıkanıyor gibi.Tabii ki her 970 için+600mhz hızaşırtma yapılır genellemesinin yapılamayacağı gibi,her 280X de +150mhz bellek hızında tıkanacak diye birşey de yok.Aynı marka model olmasına rağmen her kart farklı potansiyeldedir.Ya da kendiniz nette araştırın.Sizin kartınıza sahip arkadaşlar neler yapabilmişler.Az çok fikriniz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 2 Nisan 2015; 17:24:38 >

hocam dedıklerınızı sımdı denıyorum ekran akrtım gtx850m
    Nette biraz bakındım.+130mhz civarına gpu hızı artırılmış.Siz de yaklaşık o değerlere çıkarsınız tahminim.Bellekler de laptop ekran kartı olduğu için 40-50mhz artırılmış genelde.Daha da fazla gitmeyin zaten.Laptop ekran kartı vramlerini soğutan pasif soğutma vs... yoktur.Karta zarar vermeyin.Ama gpu hızını kart 3d mark programında çakılana kadar artırın.
    hocam boyle bır ekran geldı napıcam bruda bırsey anlamadım
     MSI GE60-2PC-278TR OVERCLOCK YAPAMADIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI-GE60 OND RAM TAVSİYESİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.