Şimdi Ara

msi ge60 412tr kmode_exception_not_handled windows 8 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc restart atıyo.daha yeni aldım halbuski.nasıl düzelir?

kmode_exception_not_handled bu yazı çıkıyo.
    bad pool caller dedi şimdide.

daha bugün aldım pcyi durma restart yapıyo.ürün free dos geldi.win8 yüklettim.yanında lüzumsuz başka programlarda yüklenmiş.antivirüs programı falan.sorun bunlardan kaynaklanıyor olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmDCrK -- 1 Temmuz 2013; 22:41:20 >

• SmDCrK kullanıcısına yanıt
    sorun güncel

fark ettim ki internet kablosunu takınca bu hataları verip restart atıyor(pc/usb kablosunu) ama onu takmayınca internete bağlanamıyorum.oyun indirmem lazım.lütfen yardım arkadaşlar.doknudurur dokundurmaz değil ama.torrenti açıyorum bi şey indirmeye başlıyo sonra reset atıyor.anlamadım bi türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmDCrK -- 1 Temmuz 2013; 23:08:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmDCrK

sorun güncel

fark ettim ki internet kablosunu takınca bu hataları verip restart atıyor(pc/usb kablosunu) ama onu takmayınca internete bağlanamıyorum.oyun indirmem lazım.lütfen yardım arkadaşlar.doknudurur dokundurmaz değil ama.torrenti açıyorum bi şey indirmeye başlıyo sonra reset atıyor.anlamadım bi türlü.

kardeş derdine derman olamıyacam ama sana bi sorun olacak 412 tr hangi magzadan aldın sanalmarketim deme sakın
    bide başka bi sorun yaşoıypmusun
  • quote:

pc restart atıyo.daha yeni aldım halbuski.nasıl düzelir?

kmode_exception_not_handled bu yazı çıkıyo.
    bad pool caller dedi şimdide.

daha bugün aldım pcyi durma restart yapıyo.ürün free dos geldi.win8 yüklettim.yanında lüzumsuz başka programlarda yüklenmiş.antivirüs programı falan.sorun bunlardan kaynaklanıyor olabilir mi?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62358708&p=375

Sorunu buraya yaz
    Çözüm bulursun burda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinizgi05

quote:

sorun güncel

kardeş derdine derman olamıyacam ama sana bi sorun olacak 412 tr hangi magzadan aldın sanalmarketim deme sakın

hızlıaldan aldım.bugün win8'i yüklettiğim yere gittim.modemi kablosuz yaptık.şimdilik bi sıkıntı yok gibi.sanırım sorun eski modemimin uyumsuzluğundan kaynaklandı.eski bi combomax kullanıyodum.xp masaüstümde bi sorun yapmıyodu ama demekki win8lere uymuyomuş.

elano saol sorun yok gibi şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmDCrK -- 2 Temmuz 2013; 13:27:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sahinizgi05

quote:

sorun güncel

hızlıaldan aldım.bugün win8'i yüklettiğim yere gittim.modemi kablosuz yaptık.şimdilik bi sıkıntı yok gibi.sanırım sorun eski modemimin uyumsuzluğundan kaynaklandı.eski bi combomax kullanıyodum.xp masaüstümde bi sorun yapmıyodu ama demekki win8lere uymuyomuş.

elano saol sorun yok gibi şimdilik.

hee öyle diyosun yane millet boşa yırtıyo g*t*** o zaman bu modeller win 8 ile daha hızlı çalışıyo diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 0x80300024 Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.